Luistervoorbeeld

Alfred J. Kwak - Afspraak is afspraak

Herman van Veen zingt en vertelt
Auteur Herman van Veen
Spreker Herman van Veen
Speelduur 54m 13s
€ 7,95

Beschrijving

Alfred J. Kwak is bij een bijeenkomst van alle bazen van de wereld. Zij zullen een papier ondertekenen waarin de rechten van het kind staan. Alleen president Sjors O. Bear heeft geen pen bij zich.

Een fabel voor de rechten van het kind. Het luisterboek vertelt niet alleen een ontzettend leuk en grappig kinderverhaal, het trekt ook een vergelijking met de huidige situatie in de wereld en vraagt daarmee aandacht voor de rechten van het kind.

Inhoud
1. Inleiding
2. Zo vrolijk
3. Afspraak is afspraak
4. De ondertekening
5. Naar huis
6. Zandweid
7. Wolkendans
8. Het rafeltouw
9. Onweer
10. De zweep
11. Schrobben
12. Mevrouw Balassi de Zevende
13. Verstop je
14. Beloofd is beloofd
15. Vrij zijn
16. Zwozieland
17. Afspraak is afspraak
18. Zo vrolijk
19. En dan nog..

Details

UitgeverDisky Communications Europe B.V.
Publicatiedatum 29 november 2013
ISBN 9789077102701
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 10 tot 12 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 54m 13s
Bestandsgrootte 54 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Herman van Veen

Herman van Veen (1945) speelt viool, zingt, schrijft, componeert, regisseert, acteert, schildert en is activist voor de Rechten van het Kind.

Groeide op als enige jongen in een arbeidersgezin. Studeerde viool, zang en muziekpedagogie aan het Utrechts Conservatorium. In 1965 maakt hij zijn theaterdebuut met het muzikaal clowneske soloprogramma Harlekijn. Sindsdien reist hij de wereld rond en speelt zijn voorstellingen in vier talen. Hij werd de geestelijk vader van Alfred Jodocus Kwak, een dapper Waterlands eendje dat mede door een 52-delige televisieserie wereldwijd een begrip werd.

Van zijn hand verschenen tot op heden 175 cd's, 21 dvd's, een zeventigtal boeken, scenario's voor onder meer de speelfilms Uit elkaar en Nachtvlinder en voor de muziektheatervoorstellingen Jukebox, de Kamerrevue, Lune, The First Lady (samen met Lori Spee), Chanson de Daniël, Mata Hari, Windekind, Een Dag in September en Juliette.

Vanaf zijn zeventiende was hij achtereenvolgens vrijwilliger, bestuurslid en welwillendheids-ambassadeur voor Unicef. Richtte verschillende organisaties op waaronder de Stichting Colombine, de Stichting Roos en de Herman van Veen Foundation. Al deze organisaties zetten zich in en vragen aandacht voor de Rechten van het Kind door middel van kennisoverdracht en bescheiden projecten in ontwikkelingslanden en Europa.

Meer informatie is te vinden op zijn eigen uitgebreide website.

Toon aanbod