De fontein, vier je leven
De fontein, vier je leven

De fontein, vier je leven

Versta de kunst om jouw leven volledig te omarmen

Els van Steijn is coach & schrijver van de bestseller ‘De fontein, vind je plek’ & ‘De fontein, maak wijze keuzes’. Haar missie is volgende generaties systemisch schoner en minder belast laten zijn.

Auteur

Els van Steijn

Spreker

Els van Steijn

Speelduur

9 uur 47 min

€ 14,95

Beschrijving

Ieder mens heeft iets eigens en unieks te geven aan de wereld en vooral aan zichzelf. Op het moment dat jij op je juiste plek staat in de fontein, voel je een energiestroom in je lichaam in de vorm van vervulling, enthousiasme en vreugde. Je ervaart dat je bent ingebed in iets dat groter is dan jijzelf. Je voelt je dan gedragen door iets wat jou overstijgt. Dit gaat verder dan je familiesysteem van herkomst. Deze kracht stuurt en begeleidt je op een manier die je niet tot nauwelijks kunt verwoorden, maar die je wel kunt voelen als je je lichaam goed bewoont en luistert naar de signalen die aan je worden afgegeven. Hier spreekt een stukje van je ziel. Als mens heb je een verlangen om je ziel in je dagelijkse leven tot uitdrukking te brengen en te delen met je omgeving. De expressie daarvan en de vertaling naar gedrag van wat jouw ziel wil, is wat jou eigen en uniek maakt. Je voelt dat het leven stroomt.

Ruimte innemen om jouw essentie te leven en dat vanuit een oprecht hart ook de ander te gunnen, maakt dat de wereld een uitnodigende plek is. Daar wil je graag zijn en daar voel je je thuis. Dit gedrag vertonen gaat je goed en met gemak af als je stevig op je eigen plek in de fontein staat.


Met dit derde deel van De fontein - de metafoor voor jouw familiesysteem - wil ik je inzichten en praktische handvatten geven om jouw leven volledig te leven en je bovendien aanmoedigen om je leven te vieren.


Sta niet op de waakvlam en zorg dat het je goed gaat, zelfs als het (dierbare) mensen in je omgeving minder gaat. Ruimte innemen om jouw essentie te leven en dat vanuit een oprecht hart ook de ander te gunnen, maakt dat de wereld een uitnodigende plek is. Durf te vertrouwen dat het leven het beste met je voorheeft. Omarm en vier de package deal van je leven. Alleen daarmee doe je het beste voor jezelf, je dierbaren en de wereld en ontlast je de volgende generaties.

Details

Imprint

Uitgeverij Het Noorderlicht

Uitgever

Vrije Uitgevers, De

Publicatiedatum

6 maart 2024

ISBN

9789077290194

Taal

Nederlands

Speelduur

9 uur 47 min

Bestandsgrootte

807 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Meer auteur Els van Steijn Bekijk alles

Engels The fountain, find your place
€ 14,95
Engels The fountain, make wise choices
€ 14,95
De fontein, maak wijze keuzes
5.0
€ 14,95
De fontein, vind je plek

De fontein, vind je plek

Els van Steijn

€ 14,95

Meer spreker Els van Steijn Bekijk alles

De fontein, maak wijze keuzes
5.0
€ 14,95
De fontein, vind je plek

De fontein, vind je plek

Els van Steijn

€ 14,95