Luistervoorbeeld

Aartsengel Raphaël

Rob van der Wilks Engelenmeditaties
Auteur Rob van der Wilk
Spreker Rob van der Wilk
Speelduur 48m 25s
€ 12,00

Beschrijving

De aartsengel van de genezing. Raphaël is de spiritueel leraar, de healer, de beschermer van zieken en gewonden. Raphaël heeft als taak om jouw inzicht te geven in wat de bedoeling is van het leven op aarde. Het is ook zijn taak om je wakker te schudden als in het niveau van de fantasie en illusie komt, waardoor je de werkelijkheid van het hier en nu uit het oog bent verloren. Raphaël haalt je uit deze droomwereld een laat je inzien dat pijn en verdriet doorleefd moeten worden, waarna de vernieuwing in kan treden.

Healing, spirituele genezing kan op meerdere manieren worden toegepast. Beoefenen van de geleide aartsengelenmeditatie Raphael helpt je om overgevoeligheid voor de gevoelens van anderen zoals emoties die je zowel positief als negatief opneemt te herkennen en sturen. Sensitiviteit kan verwarring, hoofdpijn, vermoeidheid en een uitputtingsgevoel veroorzaken. Dit luisterboek helpt je hiermee om te gaan.

De engelenmeditaties worden begeleid door hemelse muziek die is gecomponeerd op de speciale kwaliteiten van de aartsengelen. Alle engelenmeditaties zijn een steun bij je persoonlijke groei. Oude denkpatronen worden vervangen door nieuwe, eigentijdse denkprocessen. Bij elke engelenmeditatie worden de beste affirmaties en trance-inducties gebruikt.

Inhoud
1: Inwijding
2: Aartsengel Raphaël Introductie
3: Trance Inductie
4: Engelenmeditatie Raphaël
5: Engelenmuziek Raphaël

Details

ImprintParadidakt
UitgeverParadidakt Productions
Publicatiedatum 23 juni 2011
ISBN 9789077609392
Taal Nederlands
Soort audioMuziek
Speelduur 48m 25s
Bestandsgrootte 51 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Rob van der Wilk

Rob van der Wilk (1946-2012) was hypnotherapeut en docent natuurlijke genees- en behandelwijzen, bestudeerde in 1980 de Ericksoniaanse psychotherapie die vanaf 1970 in Europa in de belangstelling staat. Hij ontwikkelde de beroepsopleiding Basistechnieken Hypnose en de vervolgopleiding Hypnose en Hypnotherapie, en is supervisor over driejarige beroepsopleiding Psychotherapie+ van de Andromeda Academy.

Rob van der Wilk verbindt de positieve Ericksoniaanse gedachten over het gebruik van het totale bewustzijn aan zijn voorliefde voor de Freudiaanse medische hypnose. Op basis van het gedachtegoed van Sigmund Freud en Milton Erickson ontwikkelde hij de psychoanalytische hypnotherapie, één van de best werkende verwerkingstherapieën van dit moment.

Samen met een team van medewerkers bedacht hij een krachtig systeem met een helende, therapeutische werking, gebaseerd op 25 jaar werkervaring. Dit systeem wordt ook in zijn luisterboeken toegepast.

Toon aanbod