Aartsengel Raphaël
Aartsengel Raphaël

Aartsengel Raphaël

Rob van der Wilks Engelenmeditaties

Raphaël, de aartsengel van de genezing. Hij helpt je en is je spirituele chirurg. Raphaël geeft helende energieën voor jezelf en voor anderen. Alle engelenmeditaties zijn een steun bij persoonlijke groei.

Auteur

Rob van der Wilk

Spreker

Rob van der Wilk

Speelduur

0 uur 48 min

€ 12,00

Beschrijving

De aartsengel van de genezing. Raphaël is de spiritueel leraar, de healer, de beschermer van zieken en gewonden. Raphaël heeft als taak om jouw inzicht te geven in wat de bedoeling is van het leven op aarde. Het is ook zijn taak om je wakker te schudden als in het niveau van de fantasie en illusie komt, waardoor je de werkelijkheid van het hier en nu uit het oog bent verloren. Raphaël haalt je uit deze droomwereld een laat je inzien dat pijn en verdriet doorleefd moeten worden, waarna de vernieuwing in kan treden.

Healing, spirituele genezing kan op meerdere manieren worden toegepast. Beoefenen van de geleide aartsengelenmeditatie Raphael helpt je om overgevoeligheid voor de gevoelens van anderen zoals emoties die je zowel positief als negatief opneemt te herkennen en sturen. Sensitiviteit kan verwarring, hoofdpijn, vermoeidheid en een uitputtingsgevoel veroorzaken. Dit luisterboek helpt je hiermee om te gaan.

De engelenmeditaties worden begeleid door hemelse muziek die is gecomponeerd op de speciale kwaliteiten van de aartsengelen. Alle engelenmeditaties zijn een steun bij je persoonlijke groei. Oude denkpatronen worden vervangen door nieuwe, eigentijdse denkprocessen. Bij elke engelenmeditatie worden de beste affirmaties en trance-inducties gebruikt.

Inhoud
1: Inwijding
2: Aartsengel Raphaël Introductie
3: Trance Inductie
4: Engelenmeditatie Raphaël
5: Engelenmuziek Raphaël

Details

Imprint

Paradidakt

Uitgever

Paradidakt Productions

Publicatiedatum

23 juni 2011

ISBN

9789077609392

Taal

Nederlands

Speelduur

0 uur 48 min

Bestandsgrootte

51 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags