Luistervoorbeeld

Aartsengel Michaël

Rob van der Wilks Engelenmeditaties
Auteur Rob van der Wilk
Spreker Rob van der Wilk
Speelduur 47m 19s
€ 12,00

Beschrijving

De beschermer, de aartsengel van de overwinnaar van het kwaad. Michaël beschermt je en bevecht negatieve energieën. Hij maakt je pad vrij en geeft je engelen energie om je geluk te bereiken. Michaël is je beschermengel en helpt je bij het verwerken van levensproblemen. Hij geeft je de kracht om te vernieuwen, hij is tevens hulp bij paranormale groei en ontwikkeling. Aartsengel Michaël staat voor vrijheid en vertrouwen. Hij helpt je om voor jezelf op te komen. Hij is net als Raphaël een healer. Raphaël wijdt zich aan de lichamelijke zieken en Michaël helpt bij emotionele problemen. Hij helpt je bij het verwerken van traumatische ervaringen, verdriet en teleurstelling. Zijn engelen energie steunt je bij alles wat goed en rechtvaardig is.

De engelenmeditaties worden begeleid door hemelse muziek die is gecomponeerd op de speciale kwaliteiten van de aartsengelen. Alle engelenmeditaties zijn een steun bij je persoonlijke groei. Oude denkpatronen worden vervangen door nieuwe, eigentijdse denkprocessen. Bij elke engelenmeditatie worden de beste affirmaties en trance-inducties gebruikt.

Inhoud
1: Inwijding
2: Aartsengel Michaël Introductie
3: Trance Inductie
4: Engelenmeditatie Michaël
5: Engelenmuziek Michaël

Details

ImprintParadidakt
UitgeverParadidakt Productions
Publicatiedatum 23 juni 2011
ISBN 9789077609408
Taal Nederlands
Soort audioMuziek
Speelduur 47m 19s
Bestandsgrootte 51 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Rob van der Wilk

Rob van der Wilk (1946-2012) was hypnotherapeut en docent natuurlijke genees- en behandelwijzen, bestudeerde in 1980 de Ericksoniaanse psychotherapie die vanaf 1970 in Europa in de belangstelling staat. Hij ontwikkelde de beroepsopleiding Basistechnieken Hypnose en de vervolgopleiding Hypnose en Hypnotherapie, en is supervisor over driejarige beroepsopleiding Psychotherapie+ van de Andromeda Academy.

Rob van der Wilk verbindt de positieve Ericksoniaanse gedachten over het gebruik van het totale bewustzijn aan zijn voorliefde voor de Freudiaanse medische hypnose. Op basis van het gedachtegoed van Sigmund Freud en Milton Erickson ontwikkelde hij de psychoanalytische hypnotherapie, één van de best werkende verwerkingstherapieën van dit moment.

Samen met een team van medewerkers bedacht hij een krachtig systeem met een helende, therapeutische werking, gebaseerd op 25 jaar werkervaring. Dit systeem wordt ook in zijn luisterboeken toegepast.

Toon aanbod