Luistervoorbeeld

Aartsengel Uriël

Rob van der Wilks Engelenmeditaties
Auteur Rob van der Wilk
Spreker Rob van der Wilk
Speelduur 1u 1m 43s
€ 12,00

Beschrijving

Uriël geeft je helderziende krachten waarmee je andere mensen kunt helpen. Terwijl het helderziend vermogen zich openbaart ontvang je engelenergie waardoor je wilskracht en zelfvertrouwen toenemen. Uriël betekent Gods licht. Uriël brengt letterlijk licht in je leven als je bent vastgelopen en problemen boven je hoofd groeien. Aartsengel Uriël zal zijn goddelijke licht over je laten schijnen en stort zijn probleemoplossende engelen energie met gulle hand over je uit. Hij zal je altijd helpen met zijn engelen energie als je hem roept. Uriël is je vriend en zal je niet verlaten. Waar jij het niet meer ziet zitten, ziet Uriël altijd nog hoop. Waar jij ziek bent, geeft Uriël je hoop en gezondheid. Als je het moeilijk hebt zal Uriël er zijn om voor je te zorgen. We zijn allemaal kinderen van God en wat hij gemaakt heeft, kan niet worden veranderd. God is liefde. Liefde is wie je bent. Liefde is onwrikbaar als een brandende vlam die niet gevoelig is voor wind. Liefde is geluk voor jezelf. Liefde is geluk voor je gezin. Liefde voor je kinderen is onsterfelijk.

De engelenmeditaties worden begeleid door hemelse muziek die is gecomponeerd op de speciale kwaliteiten van de aartsengelen. Alle engelenmeditaties zijn een steun bij je persoonlijke groei. Oude denkpatronen worden vervangen door nieuwe, eigentijdse denkprocessen. Bij elke engelenmeditatie worden de beste affirmaties en trance-inducties gebruikt.

Track 4 bestaat uit speciaal gecomponeerde engelen meditatie muziek die geschreven is op het trillingsniveau van Uriël.

Inhoud
1: Voorwoord en Initiatie
2: Verwerking en loslaten
3: Het helderziend vermogen
4: Engelenmuziek Uriël

Details

ImprintParadidakt
UitgeverParadidakt Productions
Publicatiedatum 23 juni 2011
ISBN 9789077609422
Taal Nederlands
Soort audioMuziek
Speelduur 1u 1m 43s
Bestandsgrootte 62 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Rob van der Wilk

Rob van der Wilk (1946-2012) was hypnotherapeut en docent natuurlijke genees- en behandelwijzen, bestudeerde in 1980 de Ericksoniaanse psychotherapie die vanaf 1970 in Europa in de belangstelling staat. Hij ontwikkelde de beroepsopleiding Basistechnieken Hypnose en de vervolgopleiding Hypnose en Hypnotherapie, en is supervisor over driejarige beroepsopleiding Psychotherapie+ van de Andromeda Academy.

Rob van der Wilk verbindt de positieve Ericksoniaanse gedachten over het gebruik van het totale bewustzijn aan zijn voorliefde voor de Freudiaanse medische hypnose. Op basis van het gedachtegoed van Sigmund Freud en Milton Erickson ontwikkelde hij de psychoanalytische hypnotherapie, één van de best werkende verwerkingstherapieën van dit moment.

Samen met een team van medewerkers bedacht hij een krachtig systeem met een helende, therapeutische werking, gebaseerd op 25 jaar werkervaring. Dit systeem wordt ook in zijn luisterboeken toegepast.

Toon aanbod