Luistervoorbeeld

Aartsengel Sandalphon

Rob van der Wilks Engelenmeditaties
Auteur Rob van der Wilk
Spreker Rob van der Wilk
Speelduur 1u 14m 56s
€ 12,00

Beschrijving

Sandalphon is de Aartsengel van de esoterische, ingewijde kennis. Hij begeleidt je bij al je grote spirituele transformatieprocessen. Ook is hij stervensbegeleider en geeft rust bij de overgang naar het licht. Sandalphon verwezenlijkt datgene waar je altijd het diepst naar hebt verlangt zoals heilige kennis van de ingewijde, hogere magie. Sandalphon helpt je met al zijn aartsengelen als het je tijd is om naar het hemelrijk van God te gaan. Zijn engelenenergie is pure liefde en bezit een immense kracht om te genezen wat ziek is. Transformatie, wedergeboorte en stervensbegeleiding worden met respect en engelenenergie uitgevoerd door master therapeut Rob van der Wilk. Een zeer mystieke geleide meditatie. Dit bijzondere aartsengelenluisterboek is een spirituele steun bij stervensbegeleiding.

De engelenmeditaties worden begeleid door hemelse muziek die is gecomponeerd op de speciale kwaliteiten van de aartsengelen. Alle engelenmeditaties zijn een steun bij je persoonlijke groei. Oude denkpatronen worden vervangen door nieuwe, eigentijdse denkprocessen. Bij elke engelenmeditatie worden de beste affirmaties en trance-inducties gebruikt.

Track 4 bestaat uit speciaal gecomponeerde engelen meditatie muziek die geschreven is op het trillingsniveau van Sandalphon.

Inhoud
1: Voorwoord en Initiatie
2: Heilige kennis en het scheppend vermogen
3: Stervensbegeleiding. Hemelse liefde op weg naar Gods koninkrijk
4: Engelenmuziek: Sandalphon

Details

ImprintParadidakt
UitgeverParadidakt Productions
Publicatiedatum 23 juni 2011
ISBN 9789077609446
Taal Nederlands
Soort audioMuziek
Speelduur 1u 14m 56s
Bestandsgrootte 75 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Rob van der Wilk

Rob van der Wilk (1946-2012) was hypnotherapeut en docent natuurlijke genees- en behandelwijzen, bestudeerde in 1980 de Ericksoniaanse psychotherapie die vanaf 1970 in Europa in de belangstelling staat. Hij ontwikkelde de beroepsopleiding Basistechnieken Hypnose en de vervolgopleiding Hypnose en Hypnotherapie, en is supervisor over driejarige beroepsopleiding Psychotherapie+ van de Andromeda Academy.

Rob van der Wilk verbindt de positieve Ericksoniaanse gedachten over het gebruik van het totale bewustzijn aan zijn voorliefde voor de Freudiaanse medische hypnose. Op basis van het gedachtegoed van Sigmund Freud en Milton Erickson ontwikkelde hij de psychoanalytische hypnotherapie, één van de best werkende verwerkingstherapieën van dit moment.

Samen met een team van medewerkers bedacht hij een krachtig systeem met een helende, therapeutische werking, gebaseerd op 25 jaar werkervaring. Dit systeem wordt ook in zijn luisterboeken toegepast.

Toon aanbod