Luistervoorbeeld

Aartsengel Azraël

Rob van der Wilks Engelenmeditaties
Auteur Rob van der Wilk
Spreker Rob van der Wilk
Speelduur 1u 17m 15s
€ 12,00

Beschrijving

Azraël geeft antwoord op al je toekomst- en levensvragen. Bij deze Aartsengel moet je zijn voor een persoonlijk paranormaal consult. Hij zal je wijze raad geven en een leidraad zijn op je levenspad. Azraël stimuleert je paranormale groei en spirituele ontwikkeling. Hij is de leraar bij de ontwikkeling van je paranormale vermogens.

'Je zielenplan is beslist', zegt Azraël 'maar je blijft zo vaak op zijwegen hangen en dan duurt het lang voordat je uit de problemen bent en weer gelukkig op je lotslijn leeft.' Regelmatig luisteren naar deze engelenmeditatie geeft je de juiste inzichten om probleemloos te leven. Breng rust en kalmte in je dagelijks leven.

De engelenmeditaties worden begeleid door hemelse muziek die is gecomponeerd op de speciale kwaliteiten van de aartsengelen. Alle engelenmeditaties zijn een steun bij je persoonlijke groei. Oude denkpatronen worden vervangen door nieuwe, eigentijdse denkprocessen. Bij elke engelenmeditatie worden de beste affirmaties en trance-inducties gebruikt.

Track 4 bestaat uit speciaal gecomponeerde engelenmeditatiemuziek die geschreven is op het trillingsniveau van Azraël.

Inhoud
1: Voorwoord en Initiatie
2: Chakra Balancing - paranormale vorming
3: Boodschappers uit het Hiernamaals
4: Engelenmuziek: Azraël

Details

ImprintParadidakt
UitgeverParadidakt Productions
Publicatiedatum 23 juni 2011
ISBN 9789077609453
Taal Nederlands
Soort audioMuziek
Speelduur 1u 17m 15s
Bestandsgrootte 48 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Rob van der Wilk

Rob van der Wilk (1946-2012) was hypnotherapeut en docent natuurlijke genees- en behandelwijzen, bestudeerde in 1980 de Ericksoniaanse psychotherapie die vanaf 1970 in Europa in de belangstelling staat. Hij ontwikkelde de beroepsopleiding Basistechnieken Hypnose en de vervolgopleiding Hypnose en Hypnotherapie, en is supervisor over driejarige beroepsopleiding Psychotherapie+ van de Andromeda Academy.

Rob van der Wilk verbindt de positieve Ericksoniaanse gedachten over het gebruik van het totale bewustzijn aan zijn voorliefde voor de Freudiaanse medische hypnose. Op basis van het gedachtegoed van Sigmund Freud en Milton Erickson ontwikkelde hij de psychoanalytische hypnotherapie, één van de best werkende verwerkingstherapieën van dit moment.

Samen met een team van medewerkers bedacht hij een krachtig systeem met een helende, therapeutische werking, gebaseerd op 25 jaar werkervaring. Dit systeem wordt ook in zijn luisterboeken toegepast.

Toon aanbod