Luistervoorbeeld

Aartsengel Raziël

Rob van der Wilks Engelenmeditaties
Auteur Rob van der Wilk
Spreker Rob van der Wilk
Speelduur 1u 13m 22s
€ 12,00

Beschrijving

De Magische Aartsengel Raziël is jouw verbinding met het hemelrijk Hij zal je al het goede brengen waar jij hem om vraagt.

Raziël brengt je succes, liefde, engelen energie, voorspoed en fortuin. Tijdens de meditatie gaan meerdere positieve processen in werking. Deze engelenmeditatie geeft je alles waar je naar verlangt. Regelmatig luisteren naar deze heerlijke geleide meditatie helpt je bij het tot stand brengen van optimale spirituele groei en financiële zekerheid. Je creëert, verankert en schept een positief gevuld leven. Het fortuin ligt in jouw handen. Werk aan jezelf en behandel jezelf met respect. Trek mensen aan die een positieve invloed op je leven hebben met behulp van de engelenmeditatie Raziël.

De engelenmeditaties worden begeleid door hemelse muziek die is gecomponeerd op de speciale kwaliteiten van de aartsengelen. Alle engelenmeditaties zijn een steun bij je persoonlijke groei. Oude denkpatronen worden vervangen door nieuwe, eigentijdse denkprocessen. Bij elke engelenmeditatie worden de beste affirmaties en trance-inducties gebruikt.

Track 4 bestaat uit speciaal gecomponeerde engelen meditatie muziek die geschreven is op het trillingsniveau van Raziël.

Inhoud
1: Voorwoord en Initiatie
2: De Liefde van je leven
3: Voorspoed en Fortuin
4: Engelenmuziek: Raziël

Details

ImprintParadidakt
UitgeverParadidakt Productions
Publicatiedatum 23 juni 2011
ISBN 9789077609460
Taal Nederlands
Soort audioMuziek
Speelduur 1u 13m 22s
Bestandsgrootte 46 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Rob van der Wilk

Rob van der Wilk (1946-2012) was hypnotherapeut en docent natuurlijke genees- en behandelwijzen, bestudeerde in 1980 de Ericksoniaanse psychotherapie die vanaf 1970 in Europa in de belangstelling staat. Hij ontwikkelde de beroepsopleiding Basistechnieken Hypnose en de vervolgopleiding Hypnose en Hypnotherapie, en is supervisor over driejarige beroepsopleiding Psychotherapie+ van de Andromeda Academy.

Rob van der Wilk verbindt de positieve Ericksoniaanse gedachten over het gebruik van het totale bewustzijn aan zijn voorliefde voor de Freudiaanse medische hypnose. Op basis van het gedachtegoed van Sigmund Freud en Milton Erickson ontwikkelde hij de psychoanalytische hypnotherapie, één van de best werkende verwerkingstherapieën van dit moment.

Samen met een team van medewerkers bedacht hij een krachtig systeem met een helende, therapeutische werking, gebaseerd op 25 jaar werkervaring. Dit systeem wordt ook in zijn luisterboeken toegepast.

Toon aanbod