Luistervoorbeeld

Rob van der Wilk's Meditatie

Body + Mind Connecting - Waar de geest gaat, volgt het lichaam...
Auteur Rob van der Wilk
Spreker Rob van der Wilk
Speelduur 1u 3m 54s
€ 7,95

Beschrijving

Met dit luisterboek brengt Rob van der Wilk een eigentijdse vorm van geleide meditatie binnen ieders bereik. De unieke opbouw is ontstaan vanuit zijn succesvolle Live-meditaties.

Zes verschillende, los van elkaar te beoefenen tracks met elk een specifiek onderwerp. De muziek in dit luisterboek is speciaal voor dit doel gecomponeerd.

Inhoud
1: Meditatie Clinic
2: Wensen in vervulling Meditatie
3: Affirmaties - Healing Meditatie
4: Schoonheids Meditatie - Anti Aging
5: Liefdes Meditatie
6: Cooling Down - Meditatie Muziek

Details

ImprintParadidakt
UitgeverParadidakt Productions
Publicatiedatum 23 juni 2011
ISBN 9789077609477
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 1u 3m 54s
Bestandsgrootte 41 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Rob van der Wilk

Rob van der Wilk (1946-2012) was hypnotherapeut en docent natuurlijke genees- en behandelwijzen, bestudeerde in 1980 de Ericksoniaanse psychotherapie die vanaf 1970 in Europa in de belangstelling staat. Hij ontwikkelde de beroepsopleiding Basistechnieken Hypnose en de vervolgopleiding Hypnose en Hypnotherapie, en is supervisor over driejarige beroepsopleiding Psychotherapie+ van de Andromeda Academy.

Rob van der Wilk verbindt de positieve Ericksoniaanse gedachten over het gebruik van het totale bewustzijn aan zijn voorliefde voor de Freudiaanse medische hypnose. Op basis van het gedachtegoed van Sigmund Freud en Milton Erickson ontwikkelde hij de psychoanalytische hypnotherapie, één van de best werkende verwerkingstherapieën van dit moment.

Samen met een team van medewerkers bedacht hij een krachtig systeem met een helende, therapeutische werking, gebaseerd op 25 jaar werkervaring. Dit systeem wordt ook in zijn luisterboeken toegepast.

Toon aanbod