Luistervoorbeeld

Het geheim II: De Secret brengt magie in je leven

Geleide meditatie
Auteur Rob van der Wilk
Spreker Rob van der Wilk
Speelduur 1u 19m 52s
€ 6,00

Beschrijving

Voor iedereen die het luisterboek Het geheim: de wet van de aantrekkingskracht in huis heeft, is dit de logische verdieping. Het geheim II is een op zichzelf staande uitgave. Met de geleide meditaties komen je passies en je zielsverlangens vrij. Concentratie op deze belangrijke aandachtspunten zorgt voor een vol, ontspannen en gelukkig leven

Tachtig minuten geleide meditatie. Ingesproken en samengesteld door Rob van der Wilk. Vijf verschillende, los van elkaar te beoefenen tracks met elk een specifiek thema. De Peptalk is speciaal bedoeld als concentratiemiddel voorafgaand aan een belangrijke afspraak of prestatie in de werk, sport, studie of persoonlijke sfeer. De meditatiemuziek is speciaal voor dit doel gecomponeerd. Ontspannend en inspirerend.

De meditaties op Het Geheim II zijn praktisch toepasbaar voor iedereen.

Inhoud:
1. Voorwoord en inwijding
2. Passie, gedachten worden dingen
3. Zielsverlangen, body en Mind
4. Peptalk, het Geheim van je succes
5. Muziek, law of attraction

Details

ImprintParadidakt
UitgeverParadidakt Productions
Publicatiedatum 23 juni 2011
ISBN 9789077609484
Taal Nederlands
Soort audioMuziek
Speelduur 1u 19m 52s
Bestandsgrootte 81 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Rob van der Wilk

Rob van der Wilk (1946-2012) was hypnotherapeut en docent natuurlijke genees- en behandelwijzen, bestudeerde in 1980 de Ericksoniaanse psychotherapie die vanaf 1970 in Europa in de belangstelling staat. Hij ontwikkelde de beroepsopleiding Basistechnieken Hypnose en de vervolgopleiding Hypnose en Hypnotherapie, en is supervisor over driejarige beroepsopleiding Psychotherapie+ van de Andromeda Academy.

Rob van der Wilk verbindt de positieve Ericksoniaanse gedachten over het gebruik van het totale bewustzijn aan zijn voorliefde voor de Freudiaanse medische hypnose. Op basis van het gedachtegoed van Sigmund Freud en Milton Erickson ontwikkelde hij de psychoanalytische hypnotherapie, één van de best werkende verwerkingstherapieën van dit moment.

Samen met een team van medewerkers bedacht hij een krachtig systeem met een helende, therapeutische werking, gebaseerd op 25 jaar werkervaring. Dit systeem wordt ook in zijn luisterboeken toegepast.

Toon aanbod