Luistervoorbeeld

Het geheim: de wet van de aantrekkingskracht

Geleide meditatie
Auteur Rob van der Wilk
Spreker Rob van der Wilk
Speelduur 1u 5m 52s
€ 6,00

Beschrijving

Vier verschillende, los van elkaar te beoefenen tracks met elk een specifiek thema. De meditatiemuziek is speciaal voor dit doel gecomponeerd. Ontspannend en inspirerend.

Dit praktijkgerichte luisterboek wijst je op een prettige wijze de weg in de wondere wereld van the Secret. Het grote geheim van het universum wordt niet alleen onthuld maar je wensen en verlangens worden door dit luisterboek toe te passen werkelijkheid. De geleide meditatie Het Geheim is voor iedereen die het lastig vindt de techniek van het visualiseren en mediteren thuis in de praktijk te brengen. Het gesproken voorwoord legt helder uit wat in het boek the Secret wordt uiteengezet en wat de 'Wet van de Aantrekkingskracht' inhoudt. De meditaties zijn praktisch toepasbaar voor iedereen. De resultaten bij regelmatig gebruik zullen je aangenaam verrassen.

Deze geleide meditatie is een prima gelegenheid om met onder leiding van Rob van der Wilk, de godfather van het positieve denken, de praktische techniek van the Secret te doorgronden.

Inhoud
1: Het Geheim - voorwoord
2: De Wet van de Aantrekkingskracht
3: Je Ideale Zelf
4: Law of Attraction - Muziek

Details

ImprintParadidakt
UitgeverParadidakt Productions
Publicatiedatum 23 juni 2011
ISBN 9789077609491
Taal Nederlands
Soort audioMuziek
Speelduur 1u 5m 52s
Bestandsgrootte 68 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Rob van der Wilk

Rob van der Wilk (1946-2012) was hypnotherapeut en docent natuurlijke genees- en behandelwijzen, bestudeerde in 1980 de Ericksoniaanse psychotherapie die vanaf 1970 in Europa in de belangstelling staat. Hij ontwikkelde de beroepsopleiding Basistechnieken Hypnose en de vervolgopleiding Hypnose en Hypnotherapie, en is supervisor over driejarige beroepsopleiding Psychotherapie+ van de Andromeda Academy.

Rob van der Wilk verbindt de positieve Ericksoniaanse gedachten over het gebruik van het totale bewustzijn aan zijn voorliefde voor de Freudiaanse medische hypnose. Op basis van het gedachtegoed van Sigmund Freud en Milton Erickson ontwikkelde hij de psychoanalytische hypnotherapie, één van de best werkende verwerkingstherapieën van dit moment.

Samen met een team van medewerkers bedacht hij een krachtig systeem met een helende, therapeutische werking, gebaseerd op 25 jaar werkervaring. Dit systeem wordt ook in zijn luisterboeken toegepast.

Toon aanbod