Luistervoorbeeld

Expeditie Ribbelroute

Slechtziendheid in het dagelijks leven
Auteur Annemiek van Munster
Spreker Christel Schimmel
Speelduur 5u 54m 22s
€ 4,99

Beschrijving

Diepe dalen doorgegaan, demonen verslagen, bergtoppen bedwongen: Annemiek staat klaar om haar nieuwe leven te omarmen. Bepakt met hulpmiddelen, meer inzicht in haar slechtziendheid en hernieuwde waardering voor zichzelf stort Annemiek zich in een leven waarin vrienden, geleidehond Chanda en poes Kees, de herinrichting van haar carrière en haar energiebalans wisselend om aandacht vragen.

Expeditie Ribbelroute is een verzameling columns en blogs die los van elkaar te lezen zijn, maar samen het vervolg vormen op het succesvolle debuut +23 – Een revalidatieproces in beeld. Waar Annemiek met haar eerste boek inzicht geeft in het acceptatie- en verwerkingsproces van haar slechtziendheid, geeft Expeditie Ribbelroute een beeld van hoe zij na haar revalidatieproces de stoeipartij in de jungle van het dagelijks leven aangaat.

Wederom herpakt Annemiek zichzelf en verlegt zij grenzen. Zij het dit keer ook tussen piranha’s en menselijke restanten, op een Oostenrijkse bergtop en in de sauna … slechts gehuld in een taststok.

Details

UitgeverStichting Zicht in Zicht
Publicatiedatum 2 augustus 2019
ISBN 9789081567329
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 5u 54m 22s
Bestandsgrootte 122 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Annemiek van Munster

Annemiek van Munster (1976) is slechtziend en weet als geen ander hoe belangrijk inclusie is voor mensen met een handicap. Annemiek heeft aangeboren staar waardoor zij blind is aan haar rechteroog. Met haar linkeroog kijkt zij door een koker. Hetgeen zij ziet is ook nog eens heel wazig.

Annemiek debuteerde in 2010 met +23, Een revalidatieproces in beeld waarin ze een jaar uit haar leven beschrijft dat zij doorbracht in het revalidatiecentrum voor blinden en slechtzienden Visio Het Loo Erf. Ook blogt zij over haar leven, haar handicap en haar passies voor Koninklijke Visio.

Toon aanbod