De Isis Inspiratie
De Isis Inspiratie

De Isis Inspiratie

Het langverwachte vervolg op De Osiris Opdracht! Een verse kijk op het christendom, het boeddhisme, de kabbala en een variëteit aan pantheons uit Europa en het Midden-Oosten, vanuit de beste atheïstische traditie.

Auteur

Jeroen van Dillen

Spreker

Bart de Leeuw

Speelduur

17 uur 16 min

€ 19,95

Beschrijving

Hoe komt het dat het belangrijkste spirituele erfgoed van China als twee druppels water lijkt op het esoterisch christendom? Kunnen we nu eindelijk de waarheid kennen over het liefdesleven van Jezus? En wat had Maria Magdalena na de vergeestelijking van haar Messias te zoeken in Frankrijk?

Nora krijgt in dit spannende vervolg op De Osiris Opdracht een dubbele missie. Haar oude Egyptische leermeester Ramses Max is ontvoerd door het leger, of krachten daarachter, en Nora gaat naar hem op zoek. Intussen heeft dezelfde leermeester voor haar een pad uitgestippeld dat haar helpt om haar opleiding te voltooien, zodat ze een ontmoeting met de Hoge Raad van Horus waardig is.

Nora's geliefde Thomas laat zich inpalmen door een enigmatische figuur en zijn buitenaards verleidelijke vrouw. Zij zetten hem onder druk om Nora aan hen uit te leveren, en het vergt ingrijpen van Isis en Osiris zelf om een ramp te voorkomen.

De Isis Inspiratie biedt een verse kijk op het christendom, het boeddhisme, de kabbala en een variëteit aan pantheons uit Europa en het Midden-Oosten, vanuit de beste atheïstische traditie.

Inhoud
Proloog
Deel 1 Terug naar de woestijn
Deel 2 Het land in het midden
Deel 3 Báiméi dàoren dòngxi yiqiè
Deel 4 Promise me delight (you need love)
Deel 5 De Weg tot de Vader
Deel 6 Start spreadin’ the news
Deel 7 Long Island Iced Tea
Deel 8 Mozes en de kruistochten
Deel 9 Operatie Ramses Max
Deel 10 Lithosfeer
Deel 11 Ridders van Ramses

Details

Imprint

Uitgeverij Viradectis

Uitgever

Limes

Publicatiedatum

25 maart 2014

ISBN

9789081579094

Taal

Nederlands

Speelduur

17 uur 16 min

Bestandsgrootte

949 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags