Luistervoorbeeld

Ondernemen in 2020 in Den Haag

Auteur Sjoerd Hauptmeijer, Mario van Vliet
Voorlezer Hans Fieggen, Evelyn Strube
Speelduur 3u 44m 29s
€ 12,95

Beschrijving

2020 lijkt ver weg. Maar 2020 is dichterbij dan u denkt. Tal van beslissingen reiken verder dan de dag van morgen. De oversteek naar verre markten bijvoorbeeld. Investeren in bedrijfsmiddelen. Misschien zelfs bedrijfsbeëindiging of opvolging.

In Ondernemen in 2020 in Den Haag vertellen elf Haagse ondernemers over hun ambities en toekomstverwachtingen. Hoe zien zijn hun toekomst, en die van de gemeente? Hoe is het ondernemersklimaat van Den Haag? Waar zien zij kansen? Daarnaast geven vijf experts (waaronder wethouder Henk Kool van Economie) hun visie op ondernemerschap in 2020 én staan in het boek de resultaten van een online onderzoek onder Haagse ondernemers.

Details

UitgeverOndernemen in 2020
Publicatiedatum 22 april 2012
ISBN 9789081875110
Taal Nederlands
Speelduur 3u 44m 29s
Bestandsgrootte 206 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Sjoerd Hauptmeijer
Sjoerd Hauptmeijer

Drs. Sjoerd Hauptmeijer (1976) studeerde internationale bedrijfskunde aan de Universiteit Maastricht. Vervolgens werkte hij op de marketingafdelingen van KPN en Zwitserleven. Als senior-consultant bij Deloitte adviseerde hij diverse internationale bedrijven op het gebied van strategische positionering en marketingeffectiviteit.

Sinds 2008 is Hauptmeijer werkzaam bij reclamebureau TeamBottomLine als partner en als marketing- en communicatiestrateeg. Tevens is hij freelancejournalist en schrijft hij onder andere voor de economieredactie van de krant Den Haag Centraal. Zijn werkzaamheden zijn beloond met nominaties voor de Financial Marketing Award en de Galjaardprijs (dé prijs van de beroepsvereniging van communicatieprofessionals).

Toon aanbod