Luistervoorbeeld

Definitief een niet-roker met de Hypno2 methode

audiocursus
Auteur Harald Bok
Spreker Harald Bok
Speelduur 2u 11m 33s
€ 97,00

Beschrijving

De bekende Hypno2 methode om te stoppen met roken als volledige audioworkshop! Luister naar deze opzienbare cursus waar je maar bent en wanneer je maar wilt!

Veel mensen weten niet dat stoppen met roken voor een groot deel een kwestie is van "Leren stoppen met roken". Als je niet weet hoe een verslaving werkt, kun je jezelf verbieden om nog langer te roken maar je hebt nog niets met je verslavingsmechanisme gedaan! Dan wordt stoppen met roken een lange strijd terwijl dat helemaal niet nodig is!

Deze volledige audio cursus is ontwikkeld door Harald Bok, therapeut bij Hypno2 en zelf ex-verslaafde aan roken. Je leert hoe je gemakkelijk kunt stoppen door de juiste stappen te nemen. Eigenlijk leer je niet hoe je kunt stoppen met roken maar hoe je met je rookverslaving kunt breken. Hoe je de knop kunt vinden en om kunt zetten, zodat je weer terug gaat naar de tijd dat je nog niet rookte! Want hoe jong je ook was toen je begon, eens was ook jij een niet-roker!

De cursus bestaat uit twee delen: Een deel op bewust niveau: Hierin krijg je het volledige inzicht hoe een verslaving precies werkt en welke stappen je dient te ondernemen om met succes en zonder veel strijd het verslavingsmechanisme te doorbreken. Het is verbazingwekkend om erachter te komen hoe gemakkelijk het eigenlijk is! Het mooie is dat je dit deel kunt beluisteren vanuit je luie stoel of in de auto, als je onderweg bent.

Het tweede deel is op onbewust niveau en bevat een krachtige hypnosesessie. Deze zg. Zenstates sessie programmeert je hersens zodanig dat je het zelfvertrouwen opbouwt om zonder angst het besluit te kunnen nemen definitief je rookverslaving los te laten!

De Hypno2 methode is een van de meest succesvolle methode om voorgoed te stoppen met roken. Er zijn Hypno2 praktijken in het hele land en vaak wordt de behandeling ook nog eens (gedeeltelijk) vergoed door de zorgverzekeraar!

Details

UitgeverBebok
Publicatiedatum 25 juli 2013
ISBN 9789081910460
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 2u 11m 33s
Bestandsgrootte 208 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Harald Bok

Harald Bok (1968) is oprichter van Bebok en opgeleid als hypnotherapeut. Zijn heldere kijk op mensen is gevormd door levenservaring, persoonlijke interesses en aanvullende studies op psychotherapeutisch gebied. Harald is een allround 'up-to-date' therapeut en in bedrijfsverband een veelgevraagde trainer en coach.

Als praktijkcentrum werkt Bebok samen met een landelijk netwerk van specialisten in zowel de reguliere als de alternatieve sector. Hierdoor is de juiste zorg en ontwikkeling van elke cliënt gegarandeerd.

Toon aanbod