Luistervoorbeeld

Kom maar, dan ga ik je vertellen

Auteur Ina Eilander
Voorlezer Ina Eilander
Speelduur 1u 14m 35s
€ 6,00

Beschrijving

Ina Eilander vertelt korte verhaaltjes. Bijvoorbeeld over Wolletje, die zijn staartje kwijt is. Ze neemt je mee naar de wolkenfabriek en de mensentuin. En ze neemt een kijkje bij de Regendruppels en Wiebeltje.

Of wat dacht je van ome Ko, de postbode? Ome Ko moet de post bezorgen, ook als het heel hard waait. Het waait zo hard dat het wel een storm lijkt! Dat kan natuurlijk nooit goed gaan.

Dan zijn er ook nog Willem en Gijs, twee muizen in een Slotkapel. Willem ontdekt iets heel vreemds op de grond. Wat zou dat nou toch zijn?

Inhoud
1. Bartels
2. Bartels, het verhaal
3. Regendruppel
4. Ome Ko, de postbode
5. Bartels
6. Wiebeltje
7. Wolletje
8. Dafne's verjaardag
9. Zon- zon zonnetje
10. Bartels
11. Witte ballon
12. Lieve grote kazenmaan
13. De wolkenfabriek
14. Naar de mensentuin
15. Bartels
16. Robin
17. Muis
18. Willem en Gijs
19. Bartels

Details

ImprintEilander
UitgeverClusterEffect - LuisterEffect
Publicatiedatum 29 augustus 2012
ISBN 9789081963725
Taal Nederlands
Speelduur 1u 14m 35s
Bestandsgrootte 51 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app
Over de auteur
Photo Ina Eilander
Ina Eilander

Ina Eilander (1954) is geboren in Hoogkarspel. In deze plaats brengt zij haar eerste, waardevolle jaren door.

In 1963 verhuist het gezin naar het eiland Texel, waar haar vader als politieagent zijn standplaats krijgt in Oudeschild. Op dit eiland groeit Ina’s liefde voor de natuur.

In 1973 verhuist het gezin naar Dirkshorn. Hier leert zij haar man Jan Pieter Spaans kennen. In 1977 trouwen zij en gaan in het geboortehuis, een prachtige boerderij, van Jan Pieter wonen. In 1980 wordt hun zoon geboren.

Aan de keukentafel schrijft zij menig verhaal en gedicht, maar ook haar “West-Friese roime en verhale worre deer op pepier zet.” Door gezondheidsproblemen zijn Jan Pieter en Ina genoodzaakt om na 30 jaar de boerderij te verkopen. Zij gaan wonen in een appartement in Hoogwoud.

Ook in Hoogwoud heeft Ina haar plekje gevonden om zich helemaal te wijden aan het schrijven van gedichten, verhalen, liedteksten en niet te vergeten ‘roime en verhale’ in oôs mooie Westfriese dialect.

Toon aanbod