Luistervoorbeeld

Masterflirt Casanova coach

Auteur Tijn van Ewijk, Tom Gorny
Voorlezer Tijn van Ewijk, Tom Gorny
Speelduur 1u 11m 50s
€ 12,95

Beschrijving

De Masterflirt Casanova coach laat je zien hoe eenvoudig het is om elke vrouw die je wilt te verleiden. Mannen zijn te vergelijken met een aan/uit knop. Wij zien een vrouw en binnen één seconde weten we of we het met een vrouw "kunnen" of niet. Vrouwen daarentegen zijn een soort "volumeknop" die je langzaam open moet draaien.

Intelligente mannen weten dat zij verantwoordelijk zijn voor dat proces en dat de vrouw het gevoel moet hebben dat het "allemaal vanzelf" ging (dat wil ze namelijk tegen haar vriendinnen kunnen zeggen).

Deze cursus gaat je laten zien:
Waarom de dingen zijn zoals ze zijn tussen mannen en vrouwen (inzicht is macht tenslotte);
Wat de twee belangrijkste taboes zijn als het over vrouwen versieren gaat en hoe je die doorbreekt;
Hoe je nooit meer om een openingszin verlegen zit;
Hoe je elk gesprek met een leuke vrouw leuk/spannend/boeiend maakt en hierdoor aantrekkelijker voor haar wordt dan je ooit gedroomd had;
Hoe je onmiddellijk haar vertrouwen wint;
Wat jij kunt verbeteren in je lichaamstaal en hoe je effectieve lichaamstaal gebruikt om haar te versieren;
Hoe je haar interesse wekt of beter hoe je haar in jou gefascineerd laat worden;
Hoe jij ervoor zorgt dat er een klik ontstaat. Als ze eenmaal het gevoel heeft dat het klikt, lijkt het pad naar haar hart en haar bed op de A2 tussen Utrecht en Amsterdam.

Details

UitgeverTijn van Ewijk
Publicatiedatum 14 oktober 2012
ISBN 9789081992008
Taal Nederlands
Speelduur 1u 11m 50s
Bestandsgrootte 99 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Tijn van Ewijk
Tijn van Ewijk

Tijn van Ewijk (1964) is succesvol ondernemer, schrijver, filantroop, levensgenieter en onderzoeker van man/vrouwrelaties. Hij is volwaardig lid van de Professional Speakers Association.

Zijn werk op verleidingsgebied verscheen onder andere in Playboy, Flair, Cosmo, Nieuwe Revu, Psychologie Magazine en werd op radio en tv besproken.

Tijn heeft na zijn opleiding bedrijfskunde zes jaar voor een Franse oliemaatschappij gewerkt. Daarna nog een jaartje als commercieel directeur bij een bekend sportmerk. Toen hij zich realiseerde dat hij meer voor de wereld wilde betekenen dan het bouwen van pompstations of het verkopen van nog een container witte sokken, nam hij ontslag. Sindsdien ontplooide hij vele uiteenlopende activiteiten.

Hij schreef onder andere De Benedictijnse verleiding (niet meer verkrijgbaar). MasterFlirt is het tweede boek waar zijn naam op staat. Verder schrijft hij columns, laat zich voor zakelijke lezingen boeken via Speakers Academy, ontwikkelt een bio-ecologisch dorpje in Frankrijk, verleent micro-crediten in Cuba en doet af en toe een interim klus.

Tijn: "Ik heb geen hobby's. Ik heb namelijk veel te veel leuke dingen te doen.'

Toon aanbod