Luistervoorbeeld

Het geheim van de Haspelnap

Over twee kinderen en een draak
Auteur Karin Horst, Jolanda Oudijk, Annette Verspoor
Spreker Suzanne Tol
Speelduur 3u 40m 38s
€ 8,00

Beschrijving

Sofie denkt dat het een makkie is. Samen met Najib naar de bieb, wat zoeken op Internet, een paar plaatjes printen en klaar is de spreekbeurt over Amersfoort! Maar het gaat héél anders. Ze vinden een geheimzinnige nap, ze worden achtervolgd, zitten op de rug van een draak en komen op tv. Te veel avonturen voor een spreekbeurt van tien minuten. Het begint allemaal in de klas.

Het geheim van de Haspelnap is niet zomaar een verhaal! In Amersfoort hebben heel veel kinderen meegezocht en meegeholpen om Sofie en Najib te helpen. Op youtube zijn een aantal filmpjes te vinden van Sofie en Najib. Over de avonturen en dingen die ze hebben meegemaakt, en nóg steeds meemaken. Ze zijn ook te vinden op hyves.

Bij het verhaal hoort ook een speurtocht die te lopen is in de stad Amersfoort, waar het verhaal zich afspeelt, maar ook virtueel op Google maps te ‘voltooien’ is. Ga daarvoor naar http://bit.ly/10QSmK7

Details

ImprintUitgeverij Bekenstein
UitgeverBekenstein
Publicatiedatum 26 juni 2013
ISBN 9789082039306
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 10 tot 12 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 3u 40m 38s
Bestandsgrootte 136 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Karin Horst

Karin Horst is oprichter en eigenaar van Uitgeverij Bekenstein. Zij is daarnaast co-auteur van Het geheim van de Haspelnap en werkt als specialist cultuur en evenementen bij Bibliotheken Eemland. Zij bezit hierdoor veel kennis van over de wereld van het boek.

In het kader van de festiviteiten rondom Amersfoort750 was zij projectleider van het plan ‘het borrelt in Amersfoort’. Zij was hiervan de initiator en bedacht de combinatie van een verhaal met live gebeurtenissen en participatie van kinderen.

Binnen de bibliotheek heeft zij o.a de verantwoordelijkheid voor de collectie Eemlandse auteurs en het bloggedeelte van de website. Ook is zij met regelmaat als organisator of lid van de jury betrokken bij schrijfwedstrijden.

Toon aanbod