Luistervoorbeeld

Het Petrus Papyrus

Auteur Jeroen van Dillen
Spreker Bart de Leeuw
Speelduur 1u 0m 33s
€ 1,50

Beschrijving

Twee jonge avonturiers ontdekken in Aswan (Egypte) een papyrus met een vroegchristelijke tekst. Ze beramen een plan om het in veiligheid te brengen.

Het Petrus Papyrus is speciaal geschreven voor de fans van Nora en Thomas. Het is een nieuw en afgerond verhaal.

Ken je hen nog niet? Dan is dit de ultieme kennismaking met de hoofdpersonen uit De Osiris Opdracht en De Isis Inspiratie. Beide boeken zijn beschikbaar als luisterboek.

Details

ImprintUitgeverij Viradectis
UitgeverLimes
Publicatiedatum 6 april 2014
ISBN 9789082210101
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 1u 0m 33s
Bestandsgrootte 55 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Jeroen van Dillen

Jeroen van Dillen is auteur.

Wie droomt er niet van om te kunnen leven volgens zijn bestemming? Werk doen dat niet als werk voelt en het pad volgen dat voor hem of haar is uitgestippeld? Jeroen van Dillen had deze droom en bemerkte dat zijn droom langzaam oploste en plaats maakte voor de nachtmerrie van een onvervuld leven, een gevangenis van sleur en verplichtingen, langzaam afdrijvend naar de afgrond van veiligheid en gemakzucht. Hij wist deze ontwikkeling om te buigen en stap voor stap zijn droom alsnog te realiseren, maar dat ging niet zonder slag of stoot.

Na een bedrijfskundige opleiding liet Jeroen van Dillen zich, geleid door zijn technische vaardigheden, verleiden tot een succesvolle carrière in de ICT. Een baan met leuke projecten, prettige professionele collega’s, een leaseauto en een goed salaris maakten een comfortabel leven mogelijk in een frisse nieuwbouwwijk.

In 2009 ging het wringen. De prachtige beloften van een mooie loopbaan brachten niet de vervulling die Jeroen nodig had, maar de hypotheek was gesloten en de leaseauto reed heerlijk. Hij negeerde zijn gevoel en zette lekker de schouders eronder. Toen vond zijn lichaam het welletjes en begon allerlei onverklaarbare kwaaltjes te manifesteren om zijn aandacht te trekken.

Geen enkele dokter bleek hem te kunnen helpen en Jeroen gooide het over een andere boeg; hij besefte dat er moeilijke keuzes gemaakt moesten worden. Om de weg terug te vinden naar zijn bestemming moest hij zekerheden opgeven en een onzekere toekomst omarmen. En dat is wat hij deed. Jeroen had de juiste koers gevonden, maar de volgende uitdaging diende zich aan. Het was hier dat zijn ondernemende verleden zich nuttig toonde. In plaats van eindeloos bij uitgevers te blijven leuren, richtte hij zijn eigen uitgeverij op waarmee hij zijn boeken zelf op de markt bracht. Na twee jaar uitproberen en onderzoeken had hij dat ook onder de knie. Jeroen van Dillen is nu - indachtig zijn diepste zielewens - schrijver en uitgever van romans over wetenschap en spiritualiteit.

Toon aanbod