Luistervoorbeeld

Piranha

Auteur Noor Roelofs
Spreker Noor Roelofs
Speelduur 56m 8s
€ 7,99

Beschrijving

Piranha is het eerste luisterboek van Noor Roelofs en Mike Roelofs. Het bevat een aantal korte verhalen die Noor voordraagt onder begeleiding van audioartiest Mike Roelofs.

Hij was een oude piranha. Hij leunde de hele dag op het water onder hem, of hij hing aan het water boven hem, op kleine afstand van een rottende tak waar grote klonters slakken puree maakten van het hout.

Zijn huid was grijs, zo grijs als as, behalve zijn buik, die was rood als lava. Over zijn huid lagen schubben die schitterden, zoals sterren schitteren in een asgrijze hemel.

De piranha at nauwelijks meer. Hij sabbelde af en toe op een slak en dat was het, hij vocht niet meer voor zijn eten. Hij zocht niet meer naar vissen die moe waren van het worstelen met een parasiet of met hun rivalen….'


Tekst en voordracht: Noor Roelofs
Muziek: Mike Roelofs
Mixage: Niels Koster
Artwork: Louk Voncken

Inhoud
1. Piranha
2. Lotus
3. Jazz
4. Gulle Gift
5. Giges

Details

UitgeverMike Roelofs Music
Publicatiedatum 23 juli 2014
ISBN 9789082251104
Taal Nederlands
Soort audioMuziek
Speelduur 56m 8s
Bestandsgrootte 57 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Noor Roelofs

Noor Roelofs (1979) is geboren in Grubbenvorst en schrijft proza en poezie. Zij studeerde aan Schrijversvakschool 't Colofon van 1999 tot 2001. Sinds enkele jaren draagt zij voor op verschillende podia, soms onder begeleiding van Mike Roelofs.

Zelf omschrijft Noor Roelofs haar optredens als ingetogen. "Het mooiste vind ik als ik verhalen of gedichten kan brengen met muziek erbij”, vertelt ze. Over haar inspiratiebronnen bij het dichten of wat voor soort dichter ze is, kan ze maar weinig zeggen. Als ze poëzie leest, dan is het bijvoorbeeld werk van Nooteboom, Lucebert of Neruda. In 2013 was Noor Roelofs stadsdichter van Venlo.

Toon aanbod