Luistervoorbeeld

Helderheid

Auteur Jeru Kabbal
Voorlezer Taetske Kleijn
Speelduur 4u 45m 57s
€ 14,99

Beschrijving

Ieder mens draagt een diep verlangen met zich mee. Aan de oppervlakte uit het zich misschien als een verlangen naar geld, naar zekerheid of naar liefde. Maar er zit iets diepers achter; het is in wezen het verlangen te weten wie je bent, om thuis te komen. Je kunt het ook een verlangen naar Helderheid noemen. Dit boek introduceert de basisprincipes van het Clarity Proces, een praktische methode die naar deze helderheid leidt.

Jeru Kabbal weet op een eenvoudig en praktische manier duidelijk te maken dat helderheid iets natuurlijks is. Eigenlijk is het veel natuurlijker dan ‘uit focus’ zijn. De weg naar Helderheid is een praktische weg. En het is niet moeilijk. Er is geen reden waarom het niet voor jou zou zijn weggelegd. Welke weg je ook gaat, dit boek zal een inspiratiebron voor je zijn en je ogen openen voor de waarheid waar je naar op zoek bent.

Voorlezer Taetske Kleijn (1958) was leerling van Jeru Kabbal gedurende de laatse 7 jaar van zijn leven en voltooide bij hem de Clarity trainersopleiding. Hij droeg het geven van de Clarity workshops en Quantum Light Breath meditaties aan haar over.

Inhoud
Voorwoord
Inleiding
1. Het onbewuste
2. Wat zijn herinneringen en hoe werkt het geheugen?
3. Er is geen verleden
4. Geboorte, de diepste indruk van je leven
5. Vloeibare klei
6. Herinneringen op het moment projecteren
7. Het leven als een zichzelf vervullende voorspelling
8. De vlinder die denkt dat hij nog steeds een rups is
9. In de werkelijkheid zijn
10. Verlangens
11. De angst voor het positieve
12. Het bestaan ondersteunt je
Meditatie
Nawoord

Details

UitgeverTsuki - Meditatie en Inzicht
Publicatiedatum 2 oktober 2018
ISBN 9789082287974
Taal Nederlands
Speelduur 4u 45m 57s
Bestandsgrootte 262 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Jeru Kabbal
Jeru Kabbal

Jeru Kabbal (1930-2000) was een hedendaags mysticus. Hij wist de oosterse wijsheid en spirituele praktijk op unieke wijze te verbinden met de westerse psychologie en cultuur. Met het Clarity Proces ontwierp hij een praktische, stap voor stap te volgen weg, die goed in het dagelijks leven is toe te passen. Het vraagt geen overgave, aanbidding of geloof. Je wordt helder door je eigen intelligente waarneming van de realiteit. Veel mensen kennen Jeru Kabbal van zijn Quantum Light Breath-meditatie.

Toon aanbod