Luistervoorbeeld

Timothy en het geheim van Mi-Yu

SerieTimothy deel 1
Auteur Karin van Driel
Spreker Paul van Vliet
Speelduur 11m 21s
€ 3,95

Beschrijving

Timothy is nieuwsgierig en sluipt op een dag het tuinhuisje van zijn buurman binnen. Daar ontdekt hij een megagrote zeepbel. De jongen stapt in de zeepbel en maakt een bijzondere reis.

Timothy en het geheim van Mi-Yu is een modern sprookje voor kinderen vanaf 6 jaar en ouder. Een prachtig boek waarin kinderen ontdekken waar ze goed in zijn en blij van worden. Voor iedereen is dat iets anders en alles is oké. Een prachtige, positieve boodschap. Met aankoop van dit audioboek steunt u UNICEF.NL

Details

UitgeverKarin van Driel
Publicatiedatum 2 februari 2017
ISBN 9789082398021
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 7 tot 9 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 11m 21s
Bestandsgrootte 16 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Karin van Driel

Karin van Driel besloot na een loopbaan in de bankensector iets anders te gaan doen. Precies op dat moment ontmoette ze Michèle Yu – nu een goede vriendin. Zij inspireerde haar te doen wat echt bij haar past: coaching en healing. Diverse studies op dat gebied resulteerden in een eigen coachingspraktijk voor volwassenen en later ook voor kinderen.

Het ‘aha-moment’ kwam tijdens een kopje thee met vriendin Saar, in de tuin. Snel pen en papier gepakt en in grote lijnen het verhaal opgeschreven. Timothy en het geheim van Mi-Yu was geboren. En dat terwijl ze nooit van plan was om kinderboekenschrijver te worden.

Het verhaal van Timothy is een modern sprookje. De titel is voor iedereen bereikbaar, voor groot en klein. Het gaat om het ontdekken van jouw ‘parels’: waar je goed in bent en waar je blij van wordt. Het maakt niet uit of dat iets kleins of iets groots is. Lees of beluister de belevenissen van Timothy. Die kunnen je helpen om te ontdekken wat jij graag doet en goed kunt.

Toon aanbod