Luistervoorbeeld

Boem! Timothy ziet sterren

SerieTimothy deel 2
Auteur Karin van Driel
Spreker Paul van Vliet
Speelduur 8m 15s
€ 3,95

Beschrijving

Timothy heeft een nieuw buurmeisje. Hij wil natuurlijk graag met haar kennismaken. Toch durft hij het niet. Daarom verzint hij van alles om haar aandacht te trekken. Dat lukt uiteindelijk. Maar het loopt allemaal anders dan Timothy had gehoopt...

Dit avontuur van Timothy is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Een aandoenlijk verhaal over het overwinnen van verlegenheid. Een verhaal met een ‘knallend’ einde! Met aankoop van dit audioboek steunt u UNICEF.NL

Details

UitgeverKarin van Driel
Publicatiedatum 2 februari 2017
ISBN 9789082398038
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 7 tot 9 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 8m 15s
Bestandsgrootte 11 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Karin van Driel

Karin van Driel besloot na een loopbaan in de bankensector iets anders te gaan doen. Precies op dat moment ontmoette ze Michèle Yu – nu een goede vriendin. Zij inspireerde haar te doen wat echt bij haar past: coaching en healing. Diverse studies op dat gebied resulteerden in een eigen coachingspraktijk voor volwassenen en later ook voor kinderen.

Het ‘aha-moment’ kwam tijdens een kopje thee met vriendin Saar, in de tuin. Snel pen en papier gepakt en in grote lijnen het verhaal opgeschreven. Timothy en het geheim van Mi-Yu was geboren. En dat terwijl ze nooit van plan was om kinderboekenschrijver te worden.

Het verhaal van Timothy is een modern sprookje. De titel is voor iedereen bereikbaar, voor groot en klein. Het gaat om het ontdekken van jouw ‘parels’: waar je goed in bent en waar je blij van wordt. Het maakt niet uit of dat iets kleins of iets groots is. Lees of beluister de belevenissen van Timothy. Die kunnen je helpen om te ontdekken wat jij graag doet en goed kunt.

Toon aanbod