Luistervoorbeeld

Volg die ster

Het kerstverhaal opnieuw verteld
Auteur Rick Dros
Spreker Dave Luza
Speelduur 34m 3s
€ 7,95

Beschrijving

Koning Mopperkont kan het niet uitstaan dat hij niet precies weet hoeveel volk hij heeft. Hij besluit om alle inwoners van het land te tellen. Maria en Jozef, die net bezig zijn met het inrichten van de kinderkamer, moeten naar Bethlehem voor de volkstelling. Als ze daar geen hotel kunnen vinden, besluiten ze te overnachten in een schuurtje.

Inclusief zeven kerstliedjes, waaronder vijf originele liedjes.

Dit kerstverhaal in een nieuw jasje is geschreven door Rick Dros, theatermaker en cartoonist, die met zijn herkenbare tekenstijl ook verantwoordelijk is voor de illustraties van de gedrukte versie. Voor de muziek tekende Sander Geboers, (componist van o.a. de liedjes van Claudia de Breij) en Meike Veenhoven, allebei al jaren werkzaam als makers van muziek voor kindermusicals. Het verhaal wordt verteld door Dave Luza, cabaretier en theatermaker.

Details

UitgeverRep en Roer Musicals
Publicatiedatum 4 december 2017
ISBN 9789082800203
Taal Nederlands
Soort audioVoordracht (hoorspel, theater, cabaret)
Speelduur 34m 3s
Bestandsgrootte 62 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Rick Dros

Rick Lorenzo Dros (1959) schreef het script van de musicals Duff & Cool, Het Land van Niks, A Kind of Magic en Volg die Ster. Daarnaast is hij illustrator voor Rep en Roer. Rick is cartoonist, tekstschrijver en theatermaker. Als theatermaker schreef hij van 1993 tot 2000 vijf programma’s, waarmee hij landelijk de theaters bespeelde. Voor het Schooltv-weekjournaal schreef hij ruim 250 liedteksten die hij illustreerde met tekeningen. Als cartoonist werkte hij voor diverse opdrachtgevers, w.o. de Volkskrant, Haarlems Dagblad, AbvaKabo. Na het beëindigen van zijn actieve speelperiode in het theater richtte hij zich op het schrijven, regisseren en coachen. Hij heeft de leiding over het Theaterhuis te Beverwijk.

Toon aanbod