Flow
Flow

Flow

Moeiteloos Creëren

Flow is een modern spiritueel zelfhulpboek, met eenvoudige en praktische tips voor iedereen die naar z’n gevoel wil luisteren om te groeien naar de meest succesvolle versie van zichzelf.

Auteur

Nicky Verbeek

Spreker

Nicky Verbeek

Speelduur

5 uur 17 min

€ 17,50

Beschrijving

Is het mogelijk om de koers van je leven positief te beïnvloeden? Ja! Je hebt alle tools in huis om het leven te creëren dat je werkelijk wil. Met je gevoel als innerlijke kompas en je verlangen als motivatie, kun je je gedachten sturen in de richting van je diepste drijfveren. Je bewustzijn communiceert voortdurend met je en geeft aan of je in de richting van je verlangens beweegt of juist niet. Wanneer je leert hoe bewustzijn met je communiceert en je aan de leiding van bewustzijn durft over te geven, kun je niet mislukken. Je voelt je goed, je handelt in overeenstemming met je verlangens en je leven kan niet anders dan je beantwoorden met gelijke energie: je ontvangt wat je wil! In dit boek leer je hoe je het leven kunt creëren vanuit je bron. Wanneer je naar je gevoelens leert te luisteren en je over durft te geven aan je diepste drijfveren is het mogelijk om een leven te creëren dat zowel inspirerend als vervullend is en waarin je zelf een bron van overvloed wordt. Let’s Flow! - Flow, het derde boek van bewustzijn expert nicky Verbeek, is een krachtig spiritueel zelfhulpboek voor iedereen die naar z’n gevoel wil luisteren om te groeien naar de meest succesvolle versie van zichzelf. Het biedt in heldere en eenvoudige woorden uitleg over de innerlijke ‘tools’ die we allemaal in huis hebben, om het leven te creëren dat bij ons past. Flow is een boek dat je aanmoedigt om naar je leven te kijken door de ogen van bewustzijn, zodat je je eigen levensstroom moeiteloos kunt leiden naar de overvloed die er voor je is. Met praktische handvatten om je leven een geheel nieuwe vorm te geven: van kleine veranderingen naar succesvolle ervaringen en verstrekkende resultaten. - Wat leert het boek je? Je leert alles over je innerlijke kompas waardoor je je eigen gevoelens beter begrijpt. Bewust kunnen kiezen betekent: levensvrijheid, je leert te ontdekken met welk gedrag je creëert wat je wil (én je leert hoe makkelijk dit is!) Je gedrag creëert het ‘ripple effect’! Je leert hoe je je gedrag kunt transformeren naar succesvolle ervaringen (geef je zelfvertrouwen een boost!). De vier elementen van bewuste creatie: je verlangen, de beperking, de behoefte en de keuze. Je leert hoe je de vier elementen functioneel laat samenwerken voor het resultaat dat je wil. Flow, je leert je gevoelsfrequentie te verhogen naar vreugde én je leert je gedachten af te stemmen op je verlangen, zodat je het leven creëert dat bij je blij maakt! - Stap in jouw unieke levensflow en bestel jouw exemplaar.Flow is te bestellen als fysiek boek en is als e-book en luisterboek beschikbaar.

Details

Imprint

Nicky Verbeek

Uitgever

Nicky Verbeek

Publicatiedatum

21 maart 2022

ISBN

9789082832228

Taal

Nederlands

Speelduur

5 uur 17 min

Bestandsgrootte

435 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Nicky Verbeek, 1971 - spreekt en schrijft sinds 2005 over bewustzijn. Er zijn in totaal 3 boeken van haar verschenen: Je bent Vrij (2014) en Draaien naar de bron (2018) en Flow (2022). Flow is er als boek, e-book én luisterboek. Voor meer informatie over Nicky en haar werk: www.nickyverbeek.nl