De bus naar Ronda
De bus naar Ronda

De bus naar Ronda

Een avontuurlijk tussenjaar

Rowan, afgestudeerd 'perfectioniste' en grafisch vormgever, twijfelt over haar toekomst. Moet ze doorstuderen, gaan werken of neemt ze een tussenjaar?

Auteur

Joyce van Ombergen-Jong

Spreker

Koosje Bogers

Speelduur

5 uur 23 min

€ 6,99

Beschrijving

Rowan, afgestudeerd 'perfectioniste' en grafisch vormgever, twijfelt over haar toekomst. Moet ze doorstuderen, gaan werken of neemt ze een tussenjaar? Al haar vrienden weten al wat ze gaan doen maar zij heeft werkelijk nog geen flauw idee! Als ze op een dag op het strand een tip van iemand krijgt, besluit ze dit als een teken te zien. Ze vertrekt zonder er al teveel bij na te denken naar Spanje om daar een tijdje te gaan werken. Niet iedereen is even blij met haar beslissing. In het buitenland aangekomen wordt ze niet alleen met zichzelf en een andere cultuur geconfronteerd maar ook met zichzelf. Kan ze op haar gevoel naar vertrouwen? Één ding is zeker, deze reis brengt haar op een heel ander pad.

Details

Imprint

Your Journey

Uitgever

Vrije Uitgevers, De

Publicatiedatum

1 juni 2023

ISBN

9789083064468

Taal

Nederlands

Speelduur

5 uur 23 min

Bestandsgrootte

185 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Joyce van Ombergen-Jong (1968) emigreerde vlak voor haar 40e verjaardag met haar man en twee kinderen naar Zuid-Spanje. Ze leeft en schrijft van jongs af aan met al haar zintuigen. Ze is founder van het online platform Your Journey waar ze jongeren inspiratie, tips en (online) programma’s biedt rondom studie, eigen keuzes en stress.