Luistervoorbeeld

In lichtjaren heeft niemand haast

Auteur Marjolijn van Heemstra
Spreker Marjolijn van Heemstra
Speelduur 4u 11m 53s
€ 14,00

Beschrijving

Als we in deze tijd ergens te weinig van hebben, dan is het ruimte. Ruimte in onze agenda’s. Ruimte in ons hoofd. Ruimte in ons leven.
Maar wat als we het bestaan vanaf de grootst denkbare afstand bekijken?
Marjolijn van Heemstra neemt je mee op een intrigerende reis door de ruimte die we op aarde missen, en de ruimte die ons tegelijkertijd overal omringt. Langs de vierkante meters waarop we elkaar in de weg lopen, tot de cirkels die we trekken om de zon. Want terwijl de wereld benauwender wordt en ons leven gehaaster, ontdekte ze: in lichtjaren heeft niemand haast.
Schrijver, dichter en theatermaker Marjolijn van Heemstra is al jarenlang gefascineerd door de ruimte. Haar roman En we noemen hem werd genomineerd voor de Libris Literatuur Prijs en in acht talen vertaald.
Reacties:
‘Van Heemstra is niet alleen een fantastische schrijver, maar ook echt een unieke en bijzonder mooie denker.’ – Babs Gons
‘Marjolijn van Heemstra grossiert in spitsvondige en oorspronkelijke gedachten over de kosmos. Overweldigend.’ – Frank Westerman

Details

ImprintDe Correspondent
UitgeverDe Correspondent Uitgevers B.V.
Publicatiedatum 23 maart 2021
ISBN 9789083078960
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 4u 11m 53s
Bestandsgrootte 576 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
De wereld om mij heen bekijken vanuit kosmologisch perspectief.
Het boek nu voor de derde keer beluisterd. Tijdens de uurtjes dat ik 's nachts niet kan slapen. Ben telkens verrast door nieuwe inzichten en feitjes die ik hoor. Chapeau voor het voorlezen en het schrijven van dit verrassende boek.