Lees me
Lees me

Lees me

Erotische avonturen van een boekenmeisje

Sabi neemt het heft in eigen handen als haar boekwinkel dreigt verkocht te worden aan de aantrekkelijke projectontwikkelaar Adam.

Auteur

Rouze

Spreker

Rouze

Speelduur

0 uur 56 min

€ 2,99

Beschrijving

Sabi heeft samen met haar zus de boekwinkel van haar oom overgenomen. Een droom die uitkomt. Iedere dag weer. Maar er hangt een donkere wolk boven haar hoofd, want een gehaaide projectontwikkelaar heeft zijn zinnen op het pand gezet en lijkt geen 'nee' te accepteren. Als Sabi op een ochtend in de winkel is, krijgt ze bezoek van Adam, die als afgevaardigde van de projectontwikkelaar is gestuurd. En wat het irritante is, Adam is knap, heel knap. Maar Sabi besluit niet over zich heen te laten lopen en neemt het heft in eigen handen... Duur luisterboek: 60 minuten. Geniet van dit moderne erotische verhaal van Rouze.me, een platform met nog veel meer sexy stories: van romantisch en plagerig tot super erotisch. Hou je van Fifty Shades of Grey, Damn Horney of de boeken van Anna Todd en Vi Keeland? Dan ben je bij Rouze op de juiste plek. We zijn heel benieuwd wat je van dit verhaal vindt. Dus laat zeker een recensie achter als je wilt. Alvast bedankt!

Details

Imprint

Rouze

Uitgever

Vrije Uitgevers, De

Publicatiedatum

18 februari 2022

ISBN

9789083194912

Taal

Nederlands

Speelduur

0 uur 56 min

Bestandsgrootte

129 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Rouze gelooft in de kracht van verhalen. En het liefst fluisteren we ze in je oor. Zoete, stoute, romantische woorden. We prikkelen je fantasie en nemen je zo voor eventjes mee naar een andere wereld. Want je comfortabel genoeg voelen om te experimenteren, je uit te spreken, je over te geven en de leiding te nemen... leidt tot een rijker seksueel leven. Alleen of met een ander.