Laat die overtuiging los!
Laat die overtuiging los!

Laat die overtuiging los!

Met het beïnvloedingskompas

Met dit boek van meester-trainer Bart Verhaagen heb je een nieuwe methode in handen om alle vormen van beïnvloeden te leren.

Auteur

Bart Verhaagen

Sprekers

Edna Kalb, Fred Meijer

Speelduur

7 uur 59 min

€ 34,50

Beschrijving

Vastzitten in jezelf en meer willen bereiken op je werk en in je relatie? Met dit boek van meester-trainer Bart Verhaagen heb je een nieuwe methode in handen om alle vormen van beïnvloeden te leren. Aan de hand van het Perspectief Principe ontdek je dat weerstand bij anderen en knelpunten bij jezelf terug te voeren zijn op overtuigingen die dwarsliggen. Deze kun je ombuigen door de twaalf perspectieven uit het Beïnvloedingskompas toe te passen. Je krijgt hiervoor gratis toegang tot een scan van jouw Beïnvloedingsprofiel en uitgebreide e-learning modules. Ontdek hoe je ruimer en effectiever in het leven kunt staan!

Bart Verhaagen (1964) is ruim 25 jaar trainer en pionier op het gebied van leiderschap, effectiviteit en het sturen van verandering. Hij is kerntrainer bij De Baak en oprichter van De Crux Training en Advies. Je herkent hem aan zijn rust en de twinkeling in zijn ogen. Wie met Bart werkt, ontdekt de pure essenties en nieuwe perspectieven. Dat brengt vrijheid en maakt ontwikkeling nodig.

'De grote kracht van de technieken in dit boek wordt versterkt door de kwetsbaarheid van de voorbeelden die de auteur gebruikt.' - Marcel Hurkens, neurodiversiteit-expert en coach

Details

Imprint

De Crux Training en Advies

Uitgever

Santasado

Publicatiedatum

17 april 2024

ISBN

9789083400686

Taal

Nederlands

Speelduur

7 uur 59 min

Bestandsgrootte

877 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer spreker Edna Kalb Bekijk alles

Sjakie en de grote glazen lift
€ 12,99

Meer spreker Fred Meijer Bekijk alles

Sjakie en de grote glazen lift
€ 12,99