Luistervoorbeeld

Yoga Nidra

De diepe ontspanningstechniek voor lichaam en geest
Auteur Barbara Kündig
Voorlezer Jolanda Stots
Speelduur 52m 7s
€ 15,00

Beschrijving

Yoga Nidra is een effectieve techniek voor diepteontspanning die het mogelijk maakt om je in een halfuurtje lichamelijk, geestelijk en emotioneel volkomen te ontspannen. Bij het beoefenen van Yoga Nidra ‘pendelen’ lichaam en geest heen en weer tussen ontspanning en halfslaap. Het innerlijk bewustzijn blijft echter helder wakker. Zo kunnen lichamelijke en geestelijke spanningen worden losgelaten en blokkades worden doorbroken.

Yoga Nidra is gemakkelijk uit te voeren en is geschikt voor iedereen. Bij uitdagingen en in stressvolle situaties helpt Yoga Nidra je om rustig en gefocust te blijven en geeft energie. Het ontspannende effect van een halfuurtje Yoga Nidra staat gelijk aan drie uur diepe slaap. Bovendien kan het bijdragen aan het genezingsproces bij bepaalde gezondheidsklachten zoals slaapproblemen, chronische pijn, burn-out, astma en migraine.

Het luisterboek bevat twee oefeningen die allebei een half uur duren: Yoga Nidra I en de meer verdiepende Yoga Nidra II.

Details

ImprintUitgeverij Panta Rhei
UitgeverPanta Rhei
Publicatiedatum 14 juli 2018
ISBN 9789088401763
Taal Nederlands
Speelduur 52m 7s
Bestandsgrootte 72 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Barbara Kündig
Barbara Kündig

Barbara Kündig is geboren in Zwitserland. Als ervaren yogalerares bestudeert ze al jarenlang de uitwerkingen van Yoga Nidra. Inmiddels is ze een gerenommeerde Yoga Nidra-docent. Zelf doet ze nog steeds dagelijks de oefeningen die haar hebben geholpen haar intuïtie te versterken.

Toon aanbod