Luistervoorbeeld

Wonderlijk maar Waar

Auteur Ron Puyn
Spreker Berthe Bogers
Speelduur 10u 31m 15s
€ 11,95

Beschrijving

Een verzameling van tientallen waargebeurde, wonderlijke verhalen over het paranormale, bovennatuurlijke en niet-grijpbare in ons nuchtere Nederland en daarbuiten. Verteld door mensen die het gezien of meegemaakt hebben. Plus andere raadselachtige zaken, vreemde verschijnselen en bizarre feiten.

Een kleine jongen met buitenissige visioenen. Een behekst polderhuis. Yvonne beloofde na haar dood bij haar vriend John terug te komen… en ze hield woord. Tineke kwam mensen tegen die ze kende uit haar vorige leven. Een kind zei tegen zijn moeder: "mijn hartje deed het niet meer. Maar toen kwam ik bij jou in de buik en begon mijn hartje weer te kloppen." Dominee van Dam is exorcist. Een makelaar weet dat boze krachten heersen in een huis waar iemand zich heeft opgehangen. De 12-jarige Patrick werd achtervolgd door de Slechte Man. Harm wist één ding zeker: Magere Hein zou hem om precies 16.15 uur komen ophalen. In de grotten onder Maastricht waart een spook rond. Een boerderij staat letterlijk op de hel. Marry moest zich uitkleden voor een zwarte magiër. Een beschermengel redde Nicole.

Dit en nog véél meer in deze collectie waargebeurde verhalen.

De auteur, Ron Puyn (verbonden aan onder meer Panorama, Nieuwe Revu, Margriet, Aktueel en ParaVisie), bracht mysterieus Nederland in kaart. De waargebeurde verhalen in deze bundel zijn een collectie van wat hij publiceerde in diverse boeken en publieksbladen.

Details

ImprintSuspense Publishing
UitgeverLance
Publicatiedatum 24 juli 2013
ISBN 9789088530203
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 10u 31m 15s
Bestandsgrootte 217 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Ron Puyn

Ron Puyn (1967) is auteur/journalist met een lange staat van dienst. Hij schrijft over vreemde verschijnselen en bovennatuurlijke zaken, onder andere in Margriet, Panorama en ParaVisie.

Daarnaast is hij als thrillerauteur bekend onder het pseudoniem Jack Lance. Zijn werk verschijnt in Engelse, Duitse en Tsjechische vertalingen. Een van zijn verhalen werd verfilmd.

Toon aanbod