Luistervoorbeeld

Een hoogst verleidelijk man

SerieThomas Breens-reeks deel 10
Auteur Paul Jacobs
Spreker Frank Bervoets
Speelduur 8u 33m 53s
€ 10,99

Beschrijving

Op de avond dat Thomas Breens in een café zijn drieënvijftigste verjaardag viert, hoort hij hoe de bekende radiopresentatrice Kathy Ongena tijdens een live-uitzending onverwacht in tranen uitbarst. Kathy is de geheime minnares van een bekende Antwerpenaar. Wanneer ze de volgende dag niet opdaagt in de radiostudio, gaan Thomas en zijn vriendin Kristien naar haar op zoek. Hun speurtocht leidt hen van Oostende naar de Côte d’Azur en terug en naar ontmoetingen met excentrieke kunstenaars, ingehuurde moordenaars en gewetenloze politici.

Dit tiende Thomas Breens-verhaal neemt de lezer mee op een spannende odyssee langs de smalle straatjes van Nice, de stadsmuren van Saint-Paul-de-Vence en de coulissen van de Antwerpse politiek, waar de strijd om het burgemeesterschap in volle hevigheid is losgebarsten.

Zullen ze Kathy vinden? Waarom is een serie oude polaroidfoto’s zo belangrijk? En hoe loopt het uiteindelijk af met de hoogst verleidelijke man?

Details

UitgeverUitgeverij Houtekiet
Publicatiedatum 31 januari 2019
ISBN 9789089247377
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 8u 33m 53s
Bestandsgrootte 588 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Paul Jacobs

Paul Jacobs (1949) werd na zijn loopbaan als radioproducer bij de VRT met programma's als Het Vermoeden, De Taalstrijd, De Tekstbaronnen en De Rechtvaardige Rechters fulltime schrijver. Hij publiceerde columns en verhalenbundels, bedacht het scenario voor enkele tv-films en schreef zeven misdaadromans rond de figuur Thomas Breens: De rode badkuip, Een ijskoud gerecht, De laatste grap, Het droomdagboek van Lavoisier, Dood van een egoïst, Franse zonden en Tien grote talenten. Hij woont in Mortsel en in het zuiden van Frankrijk.

Toon aanbod