Luistervoorbeeld

Maak ze gek!

Hoe je opvallend veel klanten trekt met online marketing
Auteur Aartjan van Erkel
Spreker Aartjan van Erkel
Speelduur 5u 30m 53s
€ 22,50

Beschrijving

Veel ondernemers klagen dat ze te weinig klanten binnenhalen via internet. Verrassend, want de online bestedingen groeien gigantisch. Voorkom dat je concurrenten met jouw klanten aan de haal gaan. Onderscheid jezelf met superaantrekkelijke marketing op internet! Wat zou er met je bedrijf gebeuren als je websitebezoekers wildenthousiast worden en de link naar iedereen doorsturen? Als duizenden mensen zich spontaan aanmelden voor je nieuwsbrief? Zou dat extra omzet opleveren?

In dit luisterboek krijg je van bestsellerauteur Aartjan van Erkel de geheime formule voor opvallende online marketing, plus een groot aantal Nederlandse voorbeelden die laten zien:

- hoe je jezelf onderscheidt door iets te zeggen wat niemand anders zegt
- hoe je slimme psychologische verkooptrucs gebruikt, zodat klanten ja zeggen
- hoe je meer bezoekers krijgt door jezelf onvergetelijk te maken
- hoe je klanten overtuigt via het onderbewuste (dat 95% van alle beslissingen neemt)
- hoe je een continue stroom van likes, tweets en shares krijgt
- hoe je veel meer omzet binnenhaalt zonder je prijzen te verlagen
- hoe je nieuwsbrieven schrijft die klanten direct openen

Details

UitgeverDe Verwoording
Publicatiedatum 17 november 2016
ISBN 9789090300337
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 5u 30m 53s
Bestandsgrootte 457 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Aartjan van Erkel kent elk psychologisch inzicht dat relevant is voor online marketing. En hij weet precies hoe u ze toepast om een killer-website te maken. Meer wijsheid in één boek is eigenlijk onverantwoord. Koop het. Lees het. Doe het.' (Hans Janssen, Directeur DenkProducties)

'Wie online succesvol wil zijn, kan niet om Aartjan van Erkel heen. Ik heb zelf ervaren dat Aartjan als geen ander in staat is om met praktische adviezen en sprekende voorbeelden uit te leggen hoe je online klanten trekt. Dit boek is een absolute must-read voor iedereen die zijn klanten online gek wil maken.’ (Jos Burgers, veelgevraagd spreker en bestsellerauteur)


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Aartjan van Erkel

Aartjan van Erkel (1970) is online copywriter, trainer en auteur van de bestsellers Maak ze gek! – Hoe je opvallend veel klanten trekt met online marketing (bestverkochte managementboek 2016, uitgeverij van Duuren Management, juni 2016) en Verleiden op internet – Hoe maak je een website onweerstaanbaar? (mei 2011, uitgeverij Van Duuren Management, meer dan 12.000x verkocht).

Tijdens een jarenlange ontdekkingstocht zocht hij naar de beste overtuigings- en verkooptechnieken voor online verkoopsucces. De nieuwste wetenschappelijke inzichten over gedragsbeïnvloeding paste hij toe bij grote Nederlandse en internationale ecommerce-bedrijven en hij geeft er presentaties en workshops over. Aartjan van Erkel werkte als conversie-copywriter in opdracht van bedrijven als Booking.com, Ditzo en de Nationale Postcode Loterij. Sinds 2012 traint hij ondernemers om meer te verkopen op internet door beter te worden in copywriting, zelfs als ze niet kunnen schrijven.

Op zijn blog www.schrijvenvoorinternet.nl geeft hij online copywriting tips en won daarmee de Dutch Small Business Blog Award 2010. Zijn nieuwsbrief met tips om een website onweerstaanbaar te maken wordt gelezen door meer dan 25.000 abonnees, en op Twitter wordt hij gevolgd door ruim 7.600 mensen. Hij wordt geciteerd in 8 business-boeken en werd geïnterviewd door onder andere het AD, Sprout, Frankwatching, De Zaak, BN De Stem, Managementboek Magazine, Emerce, Het Parool en BNR Nieuwsradio.

Toon aanbod