Het leven is niet veel soeps en andere geruststellende zinnetjes van Meneer Veltman
Het leven is niet veel soeps en andere geruststellende zinnetjes van Meneer Veltman

Het leven is niet veel soeps en andere geruststellende zinnetjes van Meneer Veltman

Over afhankelijkheid, loslaten, relaties, te hoge verwachtingen, vertrouwen, goede liefde en gelukkig leren leven

De wijze zinnetjes van psychiater Meneer Veltman geven houvast. Over afhankelijkheid, loslaten, relaties, te hoge verwachtingen, vertrouwen, goede liefde en gelukkig leren leven.

Auteur

Letty van der Geest

Spreker

Letty van der Geest

Speelduur

4 uur 37 min

€ 12,99

Beschrijving

Dat het leven niet veel soeps is, wil je niet per se graag horen, maar eigenlijk is het juist een enorme geruststelling. Deze originele blik is typerend voor psychiater Meneer Veltman. Zijn zinnetjes gaven houvast en vertrouwen. Mijn leven lang had ik last van depressies, woede en verdriet. Tijdens een dieptepunt, verstrengeld in een toxische relatie, kwam ik eindelijk bij hem in therapie. Alle levensvragen kwamen aan bod: hoe leer je loslaten? Hoe vul je je eigen leegte? Wie ben je zelf ook alweer, hoe krijg je (zelf)vertrouwen? Wat zijn je valkuilen, kun je herstellen van je trauma? Wat kun je eigenlijk verwachten van een relatie en wat is een goede partner? Kortom: hoe moet je leven? Meneer Veltman leert je anders kijken naar de romantische liefde die ons wordt voorgehouden. Dat patroon herkennen en doorzien maakt een wereld van verschil. De zinnetjes van Meneer Veltman, die alles veranderen, gun ik iedereen. Letty van der Geest

Details

Imprint

Lifetimeprint

Uitgever

Ton Verlind Media

Publicatiedatum

6 juli 2023

ISBN

9789090375038

Taal

Nederlands

Speelduur

4 uur 37 min

Bestandsgrootte

381 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Letty van der Geest heeft een omvangrijke loopbaan achter de rug in de mode, muziek en televisie. Zij was initiatiefnemer van een supportgroep voor vrouwen met relatieproblemen. Met haar eigen bedrijf Dogtime produceerde ze dvd's en boeken over hondenopvoeding. Letty is getrouwd met journalist en schrijver Ton Verlind. Samen hebben ze Zwitserse witte herder Suzie.