Tunnelmoord
Tunnelmoord

Tunnelmoord

Isabel Jansen, rechercheur bij de Franse politie, krijgt de opdracht naar Langres te gaan, waar in de kilometers lange tunnel van het kanaal Marne à la Saône een schippersechtpaar vermoord is

Auteur

Esther de Blank

Spreker

Chava voor in 't Holt

Speelduur

6 uur 13 min

€ 9,95

Beschrijving

Het is niet algemeen bekend, maar nog altijd varen vele tientallen zwaar geladen vrachtschepen vanaf Noord-Duitsland, Nederland en België via een imposant vaarwegenstelsel naar het zuiden van Frankrijk. In Frankrijk verbinden meer dan honderd jaar oude kanalen de verschillende grote rivierdalen. Dit decor vormt nog altijd een belangrijke levensader voor de Franse economie. Maar soms is het ook een decor voor verdriet en moord.

Isabel Jansen, een schipperskind met een Franse moeder en een Nederlandse vader, werkt als rechercheur bij de Franse politie en krijgt door haar achtergrond meestal de onderzoeken toegewezen die verband houden met de binnenvaart. In Tunnelmoord krijgt ze de opdracht naar Langres te gaan, waar in de kilometers lange tunnel van het kanaal Marne à la Saône een schippersechtpaar vermoord is.

Details

Imprint

Lind & Co

Uitgever

Lind & Co

Publicatiedatum

15 oktober 2019

ISBN

9789178619139

Taal

Nederlands

Speelduur

6 uur 13 min

Bestandsgrootte

342 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer spreker Chava voor in 't Holt Bekijk alles

Love at First Knight

Love at First Knight

Megan Clawson

€ 14,99
Anna Karenina

Anna Karenina

Lev Tolstoj

€ 9,99
De Siciliaanse erfenis
€ 14,99
De vergeten vrouwen

De vergeten vrouwen

Kristin Hannah

€ 14,99