Luistervoorbeeld

Onschuld

Auteur Dennis Captein
Spreker Jantine van den Bosch
Speelduur 13u 2m 17s
€ 9,95

Beschrijving

Merlijne groeit op in een doodgewoon gezin met alledaagse problemen. Althans, dat is wat de buitenwereld ziet. In werkelijkheid leeft zij met een groot geheim. Doodsbang voor de gevolgen durft ze haar verhaal met niemand te delen. Wie zou ooit geloven wat opa met haar doet? Wie vermoedt de smerige waarheid achter de terugkerende logeerpartijtjes? 
Merlijne zwijgt over dat verborgen leven vol leugens en eenzaamheid, schuld en schaamte. Pas wanneer het water haar aan de lippen staat, neemt zij het heft in eigen handen en rekent zij af met haar kwelgeesten. 
In Onschuld tekent Dennis Captein het relaas van Merlijne op. De roman, gebaseerd op een waargebeurd verhaal, schetst op een aangrijpende toon de belevingswereld van seksueel kindermisbruik. 
We zijn getuige van de wanhoop en de groeiende strijdvaardigheid van Merlijne, die zich met vallen en opstaan ontworstelt aan haar verleden. 
Kindermisbruik is van alle tijden. Het komt voor in alle landen en in alle lagen van de samenleving, dwars door alle religies en overtuigingen heen. Dit boek geeft een stem aan alle kinderen die nooit durfden spreken. 
Dennis Captein studeerde Journalistiek en Rechten, is in het dagelijks leven uitgever en daarnaast actief als columnist voor het AD.

Details

UitgeverLind & Co
Publicatiedatum 4 maart 2020
ISBN 9789178619436
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 13u 2m 17s
Bestandsgrootte 1074 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.