Luistervoorbeeld

Een heel nieuw leven

Auteur Gerrit Brand
Voorlezer Stijn Westenend
Speelduur 9u 58m 42s
€ 9,95

Beschrijving

Over een horlogemaker en zijn vrouw die allebei tot de conclusie komen dat het tijd wordt een heel nieuw leven te beginnen.
Het leven van Tadema komt helemaal op zijn kop te staan als zijn vrouw Adèle verliefd wordt op de beste klant van de juwelierszaak. Als deze ook nog eens zijn rekening niet betaalt klopt bovendien het spook van de financiële crisis bij de horlogemaker aan.

Tadema die op het standpunt staat dat alles met alles samenhangt en dat de gebeurtenissen in een mensenleven als de radertjes van een horloge in elkaar grijpen, besluit in actie te komen. De gebeurtenissen nemen een wending die zijn ergste voorgevoelens te boven gaat.

Details

UitgeverLind & Co
Publicatiedatum 23 juni 2020
ISBN 9789178619474
Taal Nederlands
Speelduur 9u 58m 42s
Bestandsgrootte 822 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Gerrit Brand

Gerrit Brand (1956) studeerde Nederlandse Taal- en Letterkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij werkt als communicatieadviseur en uitgever. Hij heeft een aantal bestuursfuncties en is in zijn vrije tijd piloot (Private Pilot's License). Gerrit Brand woont met zijn vrouw en dochter in Groningen. Van zijn hand verscheen eerder de roman Tolvlucht (2007).

Toon aanbod