Luistervoorbeeld

Crash

Er zijn mensen die pas gaan leven als ze eigenlijk dood hadden moeten zijn
Auteur Niek van den Adel, Peter Smolders
Voorlezer Kevin Hassing
Speelduur 8u 18m 49s
€ 12,95

Beschrijving

Dit is niet het zoveelste boek van iemand die een ongeluk kreeg en het licht zag. Dit is het verhaal van Niek. Een verhaal over liefde, pijn, dood zaad, kracht, een puppy, gastvrijheid, doorzettingsvermogen, humor en succes.

In 2010 gaat Niek van den Adel (toen 28) zwaar onderuit met zijn motor. Het gevolg: een dwarslaesie die hem vanaf zijn borst verlamt. Bij Niek komt daar een zeldzaam extra bij: een syrinx, een holte in zijn ruggenmerg die ook zijn nog resterende lichaamsfuncties voortdurend bedreigt. 

Een dwarslaesie en een syrinx: die twee wens je niemand toe. Maar daar denkt Niek toch anders over. Volgens hem is dit juist de ideale combinatie voor echte doorzetters. Zijn idee: zolang er mee te leven valt, moeten we dat vooral doen. En dan ook goed! 

Dus is hij, vijf jaar na zijn ongeluk, getrouwd met zijn ergotherapeute, is hij vader van een tweeling, laat hij een huis bouwen, spreekt hij als coach en motivator duizenden mensen toe, leert hij topmanagers wat gastvrijheid is en worden zijn blogs 200.000 keer gelezen. Zijn motto: geluk zit niet in je benen. Geluk is een keuze. 

Details

UitgeverLind & Co
Publicatiedatum 15 juni 2020
ISBN 9789178619627
Taal Nederlands
Speelduur 8u 18m 49s
Bestandsgrootte 456 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

"Wat een indrukwekkend en goed boek! Een ode aan de liefde." - Humberto Tan.

Over de auteur
Niek van den Adel

Niek van den Adel (1982) is een veelgevraagd spreker in de zorg en in het bedrijfsleven.

Toon aanbod