Luistervoorbeeld

Sprakeloos verliefd

Over een zoektocht naar liefde zonder angst
Auteur Emma Anna
Spreker Chava voor in 't Holt, Job Bovelander
Speelduur 9u 11m 14s
€ 9,95

Beschrijving

Skylar is gebroken, dakloos en kwaad wanneer ze bij haar moeder aanklopt, die sinds kort een nieuwe vriend heeft. Maar vooral heel erg kwaad. Zonder dat ze het wil, wordt ze opgenomen in haar moeders nieuwe, roerige gezin. Het is maar tijdelijk, houdt ze zich voor, tot ze iets voor zichzelf heeft gevonden. Maar naarmate de dagen verstrijken, begint ze steeds meer te beseffen hoe eenzaam ze is geweest. Vooral wanneer ze Jesse beter leert kennen, de intrigerende en op het eerste gezicht vreemde zoon van haar moeders vriend. Met wie ze de zolder moet delen. En een badkamer. En bij wie ze zich werkelijk geen seconde normaal kan gedragen.

Liefde toelaten is niet makkelijk als je doodsbang bent om iemand kwijt te raken, maar als ze weer gelukkig wil worden, zal Skylar toch echt haar angsten moeten overwinnen.

Details

UitgeverLind & Co
Publicatiedatum 22 september 2020
ISBN 9789179956226
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 9u 11m 14s
Bestandsgrootte 757 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

Recensie In de boekenkast: "Sprakeloos verliefd laat je lachen, huilen, genieten en verliefd worden. Dit boek van Emma Anna bevestigt maar weer, hoe heerlijk het is om jezelf te laten omarmen door de warmte van een mooi verhaal."


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Emma Anna is een pseudoniem. Emma is getrouwd en heeft twee kinderen. Ze wist eigenlijk nooit precies wat ze met haar leven wilde doen, maar ze merkte dat ze na het stichten van een gezin een uitlaatklep nodig had, en dat werd schrijven. Het leukste aan schrijven blijft voor haar de erkenning en waardering van lezers.

Toon aanbod