Luistervoorbeeld

Het nieuwe nietsdoen

Ontdek het geheim van een heerlijk simpel leven
Auteur Gerhard Hormann
Spreker Gerhard Hormann
Speelduur 6u 6m 10s
€ 12,95

Beschrijving

Ontdek het geheim van een heerlijk simpel leven: geen hypotheek, geen geldzorgen, geen stress.

We hebben het drukker dan ooit, voelen ons constant opgejaagd en slapen korter dan vorige generaties. De helft van alle werknemers klaagt nu al over te veel stress, terwijl de overheid juist van ons verwacht dat we er nog een schepje bovenop doen. Gaan we in reactie daarop nog harder rennen en nog driftiger multitasken? Of proberen we in plaats daarvan al die overbodige ballast kwijt te raken en eindelijk tot rust te komen? Gelukkig realiseren steeds meer mensen zich dat het roer in hun leven om moet. Vrije tijd blijkt de ultieme luxe. 

In Het Nieuwe Nietsdoen beschrijft bestsellerauteur Gerhard Hormann hoe hij met vallen en opstaan de kunst van het nietsdoen onder de knie kreeg. Wat ooit begon met het versneld aflossen van zijn hypotheek, bleek de voorbode van een compleet ander leven. Zelf vergelijkt hij zijn huidige bestaan met dat van een ballonvaarder die elke keer een zandzak overboord gooit en steeds hoger en vrijer boven de aarde zweeft. 

Dit boek onthult in tien simpele stappen het geheim van zalig nietsdoen. Want wat wil je nu liever: dag en nacht online zijn of elke dag lekker ontspannen leven?

Details

UitgeverLind & Co
Publicatiedatum 20 juli 2020
ISBN 9789179956233
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 6u 6m 10s
Bestandsgrootte 503 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

"Het Nieuwe Nietsdoen is een absolute eye-opener!" (Bron onbekend)


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Gerhard Hormann (1961) is politicoloog en journalist/schrijver. Hij woont met zijn gezin aan een weiland in een dorpje in Zuid-Holland. Eerder schreef hij o.a. de bestsellers Hypotheekvrij! en Het plakbandpensioen.

Toon aanbod