Luistervoorbeeld

Water voor de olifanten

Auteur Sara Gruen
Spreker Sander de Heer
Speelduur 12u 23m 57s
€ 14,95

Beschrijving

2,5 miljoen exemplaren verkocht in de VS! Water voor de olifanten is een fascinerende, aangrijpende en sprankelende roman over een onmogelijke liefde in de Amerikaanse circuswereld van de jaren dertig - een verhaal dat zich niet weg laat leggen.
Wanneer zijn ouders om het leven komen, sluit Jacob Jankowski zich aan bij een rondreizend circus. Een wonderbaarlijke wereld vol spanning, verdriet, woede en passie, met zijn eigen bizarre wetten. Een wereld die voor Jacob een toevluchtsoord en een nachtmerrie tegelijk zal worden. Hij neemt de verzorging op zich van Rosie, de olifant die door de circusdirecteur is binnengehaald als de nieuwe attractie die het circus voor de ondergang moet behoeden.Het probleem is alleen dat Rosie niet reageert op commando’s en dat ze niet kunstje lijkt te beheersen.
Als Jacob verliefd wordt op Marlena, de betoverend mooie ster van het paardennummer –en de echtgenote van August, de charismatische, maar wrede dierentrainer- lijken zijn dagen bij het circus geteld...

Vertaling door Peter Abelsen. Copyright©2006 by Sara Gruen.

Details

UitgeverLind & Co
Publicatiedatum 15 maart 2021
ISBN 9789179956240
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 12u 23m 57s
Bestandsgrootte 681 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Weergaloos geschreven roman. Sara Gruen schrijft als door de hemel gezonden.' nu.nl
‘Een rauw, sensueel verhaal dat je in zijn ban houdt met duistere geheimen, moord, een verboden liefde… en een majestueuze heldin!’ PARADE
‘Een echte page-turner’ PUBLISHERS WEEKLY


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Sara Gruen werd geboren in Vancouver en groeide op in London, Ontario. Ze schreef diverse bestsellers waaronder het verfilmde Water voor de olifanten. Van haar werk, dat werd vertaald in meer dan veertig talen, zijn al meer dan tien miljoen exemplaren verkocht. Gruen woont in Noord-Carolina met haar echtgenoot en drie zonen.

Toon aanbod