Luistervoorbeeld

Salomé

Auteur Jojanneke Buschgens
Voorlezer Karin Douma, Lotte Horlings
Speelduur 9u 41m 41s
€ 9,95

Beschrijving

Twee levens. Twee vrouwen die ogenschijnlijk niets met elkaar te maken hebben. Beide vrouwen verlangen naar een kind. Britt droomt over het kind dat maar niet wordt verwekt, Julia hunkert naar het kind dat zij verloor. Wanhopig proberen ze het tij te keren. Terwijl Britt besluit het geluk eigenhandig af te dwingen, zoekt Julia troost in de armen van een ongrijpbare minnaar. Hun keuzes voelen, ondanks het schuldige randje, bevrijdend.
Totdat duidelijk wordt dat niets is wat het lijkt en terugdraaien geen optie is. Opnieuw moeten beide vrouwen keuzes maken. Of is het te laat?

Salomé: een roman en vrouwenthriller over liefde, verlies, verleiding en verwoesting.

Details

UitgeverLind & Co
Publicatiedatum 3 november 2020
ISBN 9789179956257
Taal Nederlands
Speelduur 9u 41m 41s
Bestandsgrootte 798 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

"Salomé is een prachtige roman die naar het eind toe verandert in een beklemmende thriller. Op een bijzondere manier worden de verhalen in elkaar verweven tot een bizarre ontknoping." (Bianca, Thrillers and More)

"Salomé is aangrijpend en verrast de lezer door een twist die een hoge spanningsboog in het verhaal brengt. Het geheel, inclusief de verweven thematiek, wordt op een correcte manier afgerond zodat er geen losse eindjes blijven hangen." (Wendy, Vrouwenthrillers.nl)

Over de auteur
Jojanneke Buschgens

Jojanneke Buschgens woont en werkt in Zoetermeer. Ze schrijft gedichten, gedachten, verhalen, theaterteksten, blogs en columns. Salomé is haar debuutroman.

Toon aanbod