Luistervoorbeeld

Laat de dood slapen

SerieMaria Wern deel 3
Auteur Anna Jansson
Voorlezer Hymke de Vries
Speelduur 10u 22m 22s
€ 9,95

Beschrijving

Dit is het derde deel in de serie over inspecteur Maria Wern.
Adina verkoopt haar lichaam om haar zoon in Estland een betere toekomst te geven. Ze ziet te laat in dat de voorwaarden anders zijn dan ze haar zijn voorgespiegeld. Haar leven loopt gevaar en ze is slechts een pion in een cynisch spel. Zonder de waarheid te onthullen probeert ze de aandacht te trekken van de politie. Inspecteur Maria Wern wordt naar de Cheironkliniek geroepen, een exclusieve privé-kliniek die is gespecialiseerd in reageerbuisbevruchting. Een patiënte heeft uit wanhoop zelfmoord gepleegd.

Details

UitgeverLind & Co
Publicatiedatum 22 februari 2021
ISBN 9789179956356
Taal Nederlands
Speelduur 10u 22m 22s
Bestandsgrootte 569 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

"Een geheimzinnig auto-ongeluk dat wellicht geen ongeluk is, vrouwen die hallucineren, wonden die niet willen genezen. Anna Janssons misdaadroman is eindeloos spannend!" - Bokus.com 

Over de auteur
Anna Jansson

Anna Jansson (1958) is een van de populairste misdaadschrijvers van Zweden. Sinds haar debuut in 2000 zijn haar romans over de energieke en goedhartige inspecteur Maria Wern in meer dan 4 miljoen exemplaren verkocht en in zestien talen vertaald. De film- en televisieserie Maria Wern met de veelgeprezen Zweedse actrice Eva Röse is in meer dan 20 landen in Europa en de VS uitgezonden.

Toon aanbod