Luistervoorbeeld

Dansen in een prinsessenjurk

Auteur Mildred Zijlstra
Voorlezer Dieuwertje Blok
Speelduur 3u 53m 56s
€ 12,95

Beschrijving

Een zoektocht naar Mildreds biologische ouders. Haar vader bleek prins Bernhard te zijn.
Mildred Zijlstra weet al jong dat ze geadopteerd is. Ondanks dat ze een gelukkige jeugd heeft gaat ze op zoek naar haar biologische ouders. Wie dat zijn is een geheim dat haar adoptieouders niet willen onthullen. Na een zoektocht van meer dan dertig jaar spoort Mildred haar biologische moeder toch op en die vertelt haar direct dat ze nooit de naam van haar vader zal noemen. Mildred legt zich daar niet bij neer en speurt in de jaren daarna verder. Ze krijgt steeds meer het idee dat het een hooggeplaatste persoon moet zijn. Pas dertig jaar later komt de zoektocht tot een verrassend einde: hij eindigt bij prins Bernhard.
Met haar autobiografie wil Mildred aan allen die op zoek zijn naar hun biologische ouders, de boodschap meegeven de moed vooral niet op te geven. Het is immers een geboorterecht te weten waar je wortels liggen en wie je biologische ouders zijn.

Details

UitgeverLind & Co
Publicatiedatum 12 januari 2021
ISBN 9789179956400
Taal Nederlands
Speelduur 3u 53m 56s
Bestandsgrootte 214 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Mildred Zijlstra

Mildred Zijlstra (1946) werd geboren in Den Haag. Haar biologische moeder stond haar vlak na de geboorte af. Mildred werkte enige tijd als redactrice bij een uitgeverij. Vervolgens werkte ze als thuiszorgmanager en later als klachtenfunctionaris in twee ziekenhuizen. Tegenwoordig verblijft ze een groot gedeelte van het jaar in Zuid-Frankrijk met haar echtgenoot.

Toon aanbod