Anna's oorlog
Anna's oorlog

Anna's oorlog

Anna kijkt terug op de tijd dat zij als kind de strijd aanbond met haar seksueel gestoorde moeder. Het werd een strijd op leven en dood.

Auteur

Marianne Janssen

Spreker

Sanne Bosman

Speelduur

6 uur 10 min

€ 12,95

Beschrijving

Anna kijkt terug op de tijd dat zij als kind de strijd aanbond met haar seksueel gestoorde moeder. Het werd een strijd op leven en dood. Onder het mom van 'moeder helpen', zodat haar vader om de tuin werd geleid, werd ze jarenlang door haar moeder seksueel misbruikt. Haar vader, een dromer, merkt niets van de grote spanningen tussen moeder en dochter. Anna beraamt plannen en doet zelfs pogingen om 'mams', dat afschuwelijke rotmens, te vermoorden. Vaak overweegt de kleine Anna ook zelf uit het leven te stappen. 
Als Anna later zelf kinderen krijgt komt alles van vroeger weer naar boven. De mooie herinneringen, zoals de fijne wandelingen door Den Haag met haar vader, worden overschaduwd door de verschrikkelijke ervaringen met haar moeder. 

In haar autobiografische roman weet Marianne Janssen de lezer te schokken door de ernst van het seksueel vergrijp en te ontroeren door de liefde voor haar vader. Marianne Janssen werkte vele jaren voor De Telegraaf.

Details

Imprint

Lind & Co

Uitgever

Lind & Co

Publicatiedatum

8 maart 2021

ISBN

9789179956776

Taal

Nederlands

Speelduur

6 uur 10 min

Bestandsgrootte

508 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer spreker Sanne Bosman Bekijk alles

Heimwee naar Lanzarote

Heimwee naar Lanzarote

Anita Verkerk

€ 12,95
FIRE

FIRE

Charlotte van Brabander

€ 12,99
Zeker van haar zaak

Zeker van haar zaak

Anita Nauta

€ 14,99
Hartverwarmende winter

Hartverwarmende winter

Karin Rozenhart

€ 9,99