Luistervoorbeeld

Tot onze wegen scheiden

Auteur Emma Anna
Spreker Donna Vrijhof
Speelduur 8u 42m 41s
€ 9,95

Beschrijving

Wat als je gevangen zit in je eigen leven?
De 21-jarige Ada woont al haar hele leven in het strenggelovige dorpje Breesden. Wanneer ze een paar weken voor haar huwelijk voor haar studie in Roosendaal moet zijn, ontmoet ze door omstandigheden de jongere Belen, zoon van een Griekse restauranteigenaar. Ze krijgt een baantje als serveerster aangeboden en hoewel ze weet dat haar ouders het nooit zouden goedkeuren, zegt ze ja.

Ada probeert krampachtig haar twee verschillende levens gescheiden te houden tot de grote dag. Vanaf dan zal ze de rol van plichtsgetrouwe echtgenote moeten spelen. Maar naarmate die dag dichterbij komt, trekt ze meer en meer naar Belen toe. Er ontstaat een oprechte en open vriendschap; iets wat ze nog nooit eerder heeft ervaren.

Ada begint te beseffen dat de waarden en normen die ze haar hele leven al met zich meedraagt door Belen in gevaar komen, maar hem en zijn vrije leven loslaten is niet gemakkelijk als ze diepere gevoelens voor hem krijgt. Kan ze een andere weg inslaan als ze tegelijkertijd bang is voor de mensen die haar zouden moeten beschermen?

Details

UitgeverLind & Co
Publicatiedatum 26 april 2021
ISBN 9789179956882
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 8u 42m 41s
Bestandsgrootte 717 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Emma Anna is een pseudoniem. Emma is getrouwd en heeft twee kinderen. Ze wist eigenlijk nooit precies wat ze met haar leven wilde doen, maar ze merkte dat ze na het stichten van een gezin een uitlaatklep nodig had, en dat werd schrijven. Het leukste aan schrijven blijft voor haar de erkenning en waardering van lezers.

Toon aanbod