Luistervoorbeeld

Een verschrikkelijk geheim

Auteur Cathy Glass
Spreker Hymke de Vries
Speelduur 9u 16m 19s
€ 12,95

Beschrijving

Het schokkende en waargebeurde verhaal van een jonge tiener die zelf vraagt om een pleeggezin.
Cathy is al vijfentwintig jaar pleegouder en heeft al meer dan honderd kinderen onder haar hoede gehad. In dit hartverscheurende boek beschrijft ze het heftige en waargebeurde verhaal van Tilly. Tilly haat haar stiefvader Dave. Hij misbruikt haar moeder, maar haar moeder weigert hem te verlaten. Bang voor haar eigen veiligheid vraagt Tilly om opgenomen te worden in een pleeggezin, en ze wordt bij Cathy geplaatst. Wanneer Tilly een schram op haar wang heeft als ze terugkomt van een bezoek aan haar moeder en stiefvader, maakt Cathy zich steeds meer zorgen over Daves gedrag. Vooral als ze ontdekt dat hij Tilly heeft overladen met cadeautjes.
Ook om haar eigen dochter Lucy maakt Cathy zich ongerust. Lucy is zwanger van haar vriend die ze nog maar net kent en moet bedenken of ze het kind zal houden. Een moeilijke beslissing die de rest van haar leven zal beïnvloeden. Oorspronkelijke titel: A terrible secret. Vertalers: Arjanne van Luipen , Janet Limonard-Harkink

Details

UitgeverLind & Co
Publicatiedatum 25 april 2022
ISBN 9789179957025
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 9u 16m 19s
Bestandsgrootte 509 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'In de pers: ‘De Britse pleegmoeder Cathy Glass legt haar persoonlijke ervaringen vast in beklijvende boeken.’ De Telegraaf.

‘De auteur weet met haar indringende schrijfstijl het onderwerp pleegzorg bij je binnen te laten komen en je aan het denken te zetten.’ NBD Biblion' -


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Cathy Glass (pseudoniem) heeft al meer dan 25 jaar ervaring als pleegouder en heeft in die tijd al meer dan honderd kinderen onder haar hoede gehad. Ze is moeder van drie kinderen, onder wie een geadopteerde dochter.

Toon aanbod