Luistervoorbeeld

Prinsessen van België

De sterke troeven van de monarchie
Auteur Joëlle Vanden Houden, Brigitte Balfoort
Spreker Maria Mulders
Speelduur 6u 31m 44s
€ 12,95

Beschrijving

Ooit wordt ze de eerste koningin van België, nu gaat ze nog door het leven als Elisabeth van België of met haar titel: Elisabeth de Brabant. Het hele leven van de kroonprinses was al uitgestippeld nog voor ze was geboren. Sinds haar indrukwekkende verschijning op haar achttiende verjaardag heeft ook de internationale pers het potentieel van Elisabeth opgemerkt. Dat ze altijd in de schijnwerpers zal staan, daar heeft ze intussen vrede mee. Maar hoe verloopt het leven van een hedendaagse prinses als er geen camera’s in de buurt zijn? 

Aan de hand van tientallen interviews en hun jarenlange ervaring als royaltywatcher schetsen Brigitte Balfoort en Joëlle Vanden Houden een beeld van de huidige generatie Belgische prinsessen, van Elisabeth tot en met Marie-Christine.

Details

UitgeverLind & Co
Publicatiedatum 14 juli 2021
ISBN 9789179957179
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 6u 31m 44s
Bestandsgrootte 538 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Joëlle Vanden Houden wordt in royaltykringen het ‘wandelend geheugen van de monarchieën’ genoemd. Ze kreeg de fascinatie voor koninklijk nieuws van thuis uit mee. Deze hobby werd haar beroep als producer van het magazine Royalty op VTM en VTM-nieuws, een functie die ze gedurende 25 jaar uitoefende. Intussen kent Vanden Houden de uitgebreide stamboom van de koningshuizen beter dan haar eigen familie.

Toon aanbod