Luistervoorbeeld

De bigamist

Waargebeurd verhaal
Auteur Mary Turner Thomson
Spreker Ellen van Rossum
Speelduur 8u 28m 4s
€ 12,95

Beschrijving

Het schokkende, ware verhaal van een bedrogen vrouw die getrouwd was met een meesteroplichter. Wat zou je doen als je leven gebaseerd blijkt te zijn op een leugen?

In april 2006 kreeg Mary Turner Thomson een telefoontje dat haar leven veranderde. Een onbekende vrouw vertelde haar dat zij en Will Jordan, Mary's echtgenoot en vader van haar twee kinderen, al veertien jaar getrouwd zijn en samen vijf kinderen hebben.

De bigamist is het verhaal van een man die een intelligente, onafhankelijke vrouw manipuleerde, oplichtte en alleen achterliet. Het onthult de werkwijze van een meesteroplichter die vele levens verbrijzelde. Een verhaal waarvan niemand denkt dat het hen ooit zou overkomen. Maar oordeel niet te snel...

Originele titel: The Bigamist. Vertaald door Erica Feberwee.

Details

UitgeverLind & Co
Publicatiedatum 20 september 2021
ISBN 9789179957704
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 8u 28m 4s
Bestandsgrootte 465 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Mary Turner Thomson (1971) is een Schotse auteur en werd geboren in Edinburgh. Ze schrijft voor volwassenen en young adults en is daarnaast personal coach. In haar debuut De bigamist (The Bigamist, 2007) beschrijft ze haar huwelijk met een psychopaat die haar manipuleerde en oplichtte.

Toon aanbod