Luistervoorbeeld

Winter in de B&B

SerieBed & Breakfast deel 1
Auteur Kaat De Kock
Spreker Chava voor in 't Holt
Speelduur 5u 8m 20s
€ 12,95

Beschrijving

Als Hanne, een twintiger die in een klein appartementje in de stad woont en probeert rond te komen van het loon dat ze verdient met een baan waar ze een hekel aan heeft, te horen krijgt dat ze een vakantiehuis in de Ardennen heeft geërfd, weet ze niet wat haar overkomt.
Als het 'vakantiehuis' een grote villa met gigantische tuin blijkt te zijn, heeft ze geen idee wat ze met zo'n huis aan moet. Tot haar moeder haar ervan overtuigt om een bed & breakfast te beginnen. Samen trekken ze naar de Ardennen en proberen ze een nieuw leven én een zaak op te bouwen. Maar niet iedereen ziet hen even graag komen.
Toch doet Hanne er alles aan om het respect van de plaatselijke bewoners en vooral dan van die héél knappe klusjesman te winnen.

Details

UitgeverLind & Co
Publicatiedatum 1 november 2021
ISBN 9789179957728
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 5u 8m 20s
Bestandsgrootte 423 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

"Wie van feelgood houdt moet gewoon een boek van Kaat de Kock in huis halen!" - Alexandra, Alex's books and socks


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Kaat De Kock (1975) is een Belgische schrijver van jeugdliteratuur en romans. In 2016 debuteerde ze met jeugdboek 'Selfie', dat genomineerd werd voor de Jonge Jury debuutprijs. Nadat ze al een paar jaar verhalen had geschreven voor Flair, verscheen in 2018 haar eerste chicklit roman 'Het is ingewikkeld' en in 2019 'Daar gaat de bruid'.

Toon aanbod